Fetița Laurei Cosoi a făcut azi 1 an. Vezi mesajul emoționant al vedetei pentru ea, devenit viral pe Internet

Redactor Divahair.ro

Rita, micuța minune a Laurei Cosoi, a făcut astăzi, 11 iunie, un an. Ocazie cu care mămica ei, prezență mai mult decât activă în social media, i-a făcut copilei o urare extrem de înduioșătoare, prin intermediul contului ei de Instagram, alăturată unei superbe fotografii de familie făcută alături de Rita și tăticul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Sursa foto: Instagram

"Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Si-a ales ca moment inceputul de vara, luna cireselor. Resimtim emotia primelor clipe in am tinut-o in brate, mirosul, lacrimile de bucurie, prima intalnire a privirilor noastre, prima declaratie de dragoste!
Copilul nostru bun, iti multumim ca ne-ai ales! Iti dorim o viata frumoasa, cu dragoste de oameni si fapte bune, cu intelepciune, zambete si credinta! Te iubim, Rita! La multi ani!"

În weekend a avut loc petrecerea, în prezența a aproximativ 100 dintre cei mai apropiați prieteni ai cuplului, ocazie cu care i s-a tăiat și moțul Ritei.

Sursa foto: Instagram

În weekend a avut loc petrecerea, în prezența a aproximativ 100 dintre cei mai apropiați prieteni ai cuplului, ocazie cu care i s-a tăiat și moțul Ritei.

Laura Cosoi a povestit pe blogul personal ce a ales micuța de pe tavă: "Ziua de sâmbătă a fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multă, plina de voci de copii fericiţi, care alergau în toate părţile, părinţi care cântau şi dansau, baloane, luminiţe, steguleţe şi un noian de emoţii. Totul s-a întâmplat în curtea noastră şi, cumva, ne-a luat şi pe noi prin surprindere. Am serbat sămbătă ziua Ritei, primul an din viaţa ei, care pentru mine şi Cosmin a fost cel mai frumos şi plin de însemnătate an din vieţile noastre. Sigur, aveam în plan să organizăm o mică petrecere cu familia şi prietenii, dar până la urmă ne-am strâns aproape 100 de persoane cu copii cu tot!
Citeşte întreaga ştire: Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit un an. Ce a ales Rita de pe tavă la tăierea moţului. Aşadar, i-am tăiat moţul Ritei. În Moldova aşa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a tăiat moţul, surorii mele la fel, aşa că acum a venit rândul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie să aleagă, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atenţia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificaţie mai largă, care să te ducă cu gândul la artist (după mama:)), la ştiinţă (dupa tată:)), dar şi alte obiecte fiecare cu însemnătatea lui. Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul!”

Articolul urmator David Beckham, gest unic și emoționant: i-a cedat contul de Instagram unei doctorițe din Harkov

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.