Jurnalistul Alex Dima a răbufnit: "Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, șpăgari, hoți și netrebnici”

Jurnalistul Alex Dima a răbufnit:  "Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, șpăgari, hoți și netrebnici”

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În lupta cu coronavirusul, personalul medical se află în linia întâi. Mulți medici și asistente trebuie să se confrunte zi și noapte cu situații terifiante, pe care noi, ceilalți, nici nu le putem imagina. Iar acest lucru se întâmplă în spitalele românești, despre care știm foarte bine, de mulți ani, că sunt departe standardele pretinse de lege. 

Într-un astfel de sistem fragil, medicii trebuie să facă față bolii, lipsei de echipamente și propriilor temeri. Cât de grea poate fi misiunea lor?

Jurnalistul Alex Dima, realizatorul emisiunii ”România te iubesc” de la ProTV, cunoscut pentru vocea sa incisivă împotriva corupției, critică dur clasa politică, pentru că nici acum, în ultimul ceas, nu pare să se trezească și continuă să ”se joace de-a guvernarea”. 

alex dima

Sursa foto: Facebook 

”Ei au distrus sistemul de sănătate”

Alex Dima a postat un mesaj plin de indignare pe pagina sa de Facebook, la adresa tuturor politicienilor din cauza cărora sistemul de sănătate este într-o stare atât de dezastruoasă. 

„Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, slugi, șpăgari, lacomi, hoți, netrebnici și nemernici!

Îi vedem, îi știm și acceptăm de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sănătate. Oprești, fluturi, dragneni, ponti, meleșcani, băsești, fireni, năstăseni, tăriceni, iohannesieni, orbani și lista asta nu se mai termină.

Pe toți îi știm prea bine! Dar i-am lăsat să ne conducă. În spatele lor stau alții cu aceleași metehne, stăpâni de locuri, instituții și sisteme.

Până mai zilele trecute, în loc să facă rost de echipamente pentru spitale, se jucau de-a guvernarea și moțiunea de cenzură, iar mai devreme, câțiva ani, s-au jucat cu justiția. Totul pentru a-și păstra posterioarele tăbăcite în jilțurile puterii și pentru a nu intra la pușcărie.”, a scris jurnalistul. 

A venit vremea unei schimbări de proporții

Vorbind cu medicii din spitale în aceste zile, Alex Dima mărturisește că nu-și poate stăpâni revolta. 

”Un profund sentiment de furie. Asta simt. De câteva zile țin legătura cu medici din spitale. Unii sunt speriați, sunt epuizați, nu au proceduri, echipamente de testare”

spital

”Ani la rând am urlat mizeriile pe care le comit. Dar poporul i-a acceptat și votat.

Nu știu cum vom scăpa de acest coronavirus, dar știu sigur că de virușii care ne-au condus în toți acești ani, care au pus stăpânire pe tot și toate, trebuie să scăpăm! Altfel, vom tot muri cu zile!

Acum, stați în case, dar când vom scăpa, ieșiți, implicați-vă, uniți-vă, luptați pentru drepturile și comunitățile voastre, candidați!

Trebuie să îi schimbăm și să ne schimbăm!

Ca să scăpăm!”, aceasta este concluzia dură la care ajunge jurnalistul. 

Surse foto: Pixabay, Facebook

Articolul urmator
A trecut un deceniu de la cumplitul accident din munții Apuseni, în care au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion: „Nu ne-am oprit din căutarea adevărului și nu ne vom opri niciodată”
A trecut un deceniu de la cumplitul accident din munții Apuseni, în care au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion: „Nu ne-am oprit din căutarea adevărului și nu ne vom opri niciodată”
Stii sa fii mereu stapana pe situatie?
Incepe quiz
Stii sa fii mereu stapana pe situatie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (49)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.