La scurt timp după ce a născut, cea mai îndrăgită prezentatoare TV revine pe sticlă

La scurt timp după ce a născut, cea mai îndrăgită prezentatoare TV revine pe sticlă

Cristina Gherghina

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi a dat vestea cea mare: se întoarce pe sticlă, la scurt timp după ce a născut. Gabriela Cristea a făcut minunatul anunț printr-o postare pe Facebook prin care și-a anunțat fanii că se întoarce la TV, ca prezentatoare a emisiuniii Like a Star!, de la AntenaStars. 

Emisiunea se prezintă ca fiind un experiment social în care 12 concurenți, 6 fete și 6 băieți, vor avea ca scop principal atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe o platformă de social media. Aceasta va fi dufuzată de luni până vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45.

gabriela cristea

Sursă foto: Facebook 

La finalul fiecărei săptămâni, în cadrul ediție de gală din fiecare sâmbătă, se va alege un star al săptămânii, în funcție de voturile telespectatorilor. Câștigătorul săptămânii va primi o stea și dreptul de a stabili timp de o săptămână, regulile casei în care cei 12 concurenți vor conviețui pe întreg parcursul emisiunii.

 „Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!", a transmis Gabriela Cristea pe contul personal de Facebook.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Se întâmplă în România! O femeie a murit după ce a așteptat ambulanța timp de două ore
Se întâmplă în România! O femeie a murit după ce a așteptat ambulanța timp de două ore
Care e cea mai sexy parte a corpului tau?
Incepe quiz
Care e cea mai sexy parte a corpului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.