Marele actor Paul Sorvino a murit, la 83 de ani

Marele actor Paul Sorvino a murit, la 83 de ani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Actorul Paul Sorvino, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din Goodfellas și Law&Order, a murit la vârsta de 83 de ani.

 Soția sa, Dee Dee, a fost cea care a făcut tristul anunț luni (25 iulie), confirmând și faptul că acesta a murit din cauze naturale.

"Inimile noastre sunt frânte, nu va mai exista niciodată un alt Paul Sorvino, el a fost dragostea vieții mele și unul dintre cei mai mari interpreți care au onorat vreodată ecranul și scena", a spus proaspăta văduvă. 

Ray Liotta, Robert De Niro, Paul Sorvino si Joe Pesci 'Goodfellas', 1990

De-a lungul carierei sale de nu mai puțin de cincizeci de ani, Paul a jucat, printre alte roluri remarcabile, rolul agentului de pariuri al lui James Caan în filmul The Gambler, tatăl lui Claire Danes în Romeo și Julieta (1996), în regia lui Baz Luhrmann, și, mai recent, în filmul lui Warren Beatty din anul 2016, Rules Don't Apply.

Are trei copii din prima sa căsătorie cu Lorraine Davis, dintre care unul este nimeni alta decât actrița Mira Sorvino, laureată a premiului Oscar pentru rolul remarcabil făcut în lungmetrajul Mighty Aphrodite.

S-a căsătorit cu cea de-a treia și ultima  sa soție, Dee Dee, în anul 2014, după ce a cunoscut-o în cadrul emisiunii Your World With Neil Cavuto a postului de televiziune Fox News Channel.

Mira Sorvino i-a adus un omagiu tatălui Paul Sorvino după ce a fost făcută publică vestea decesului său. Mira a intrat pe Twitter, adăugând un mesaj despre tatăl ei, la doar câteva ore după ce a fost anunțat decesul lui Paul. 

Citește și Carmen Tănase este văduvă de peste 22 de ani. Ce mărturisiri emoționante a făcut acum despre pierderea soțului

"Tatăl meu, marele Paul Sorvino, a murit", a început ea. "Inima mea este sfâșiată - o viață de iubire, bucurie și înțelepciune alături de el s-a încheiat." Mira a adăugat că Paul "a fost cel mai minunat tată. Îl iubesc atât de mult. Îți trimit dragoste în stele, tată, în timp ce te înalți către ele".

 

Surse foto: Getty

Surse articol: JustJared, BBC, People

Articolul urmator
Alexandra, o tânără de 25 de ani însărcinată, a murit sub ochii cadrelor medicale după ce le-a implorat să o opereze
Alexandra, o tânără de 25 de ani însărcinată, a murit sub ochii cadrelor medicale după ce le-a implorat să o opereze
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.