Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ministrul Muncii anuntă: românii vor primi mai mulți bani! Sume de până la 5000 de euro – vezi dacă te încadrezi!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Marius Budăi, ministrul Muncii, a făcut recent un anunț care a bucurat mulți români. De fapt, una dintre cele mai defavorizate categorii de români, persoanele cu dizabilități.

Potrivit declarației lui Budăi, aceste persoane vor primi, în 2-3 săptămâni, vouchere pentru achiziționarea de tehnologie asistivă: "Casa Naţională de Sănătate decontează anumite lucruri care ajută persoanele cu dizabilităţi şi nu vorbim doar de cărucioare cu rotile, putem achiziţiona ochelari mai performanţi cu cameră de luat vederi sau o proteză mai performantă. Acest proiect asigură un voucher pentru achiziţionarea de tehnologie asistivă. Avem ordin de ministru în transparenţă decizională acum, pe care îl voi da, s-au aprobat toate manualele beneficiarului, toate procedurile, s-au terminat toate discuţiile cu Comisia Europeană, deci probabil în maximum 2-3 săptămâni vom începe să eliberăm acele vouchere. Am depus acel contract de finanţare, suntem pe final. Vom anunţa public, pentru că nu vreau să îi pun pe drumuri".
Potrivit estimării făcute de ministrul Muncii, de acest voucher de 5.000 de euro ar putea beneficia cinci mii de persoane cu dizabilități, care primesc, în prezent, servicii de informare și consiliere din partea agențiilor județene de ocupare a forței de muncă în vederea găsirii unui loc de muncă.

Surse foto: istock, pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!