Miss Univers 2023 recunoaște: nu a făcut baie cu o lună înaintea concursului ca să își mențină frumusețea

Miss Univers 2023 recunoaște: nu a făcut baie cu o lună înaintea concursului ca să își mențină frumusețea

Alida Enache

Nimic nu este ceea ce pare, iar asta încearcă să ne demonstreze și Miss Univers 2023! Superba R'Bonney Gabriel a apelat la un truc deloc obișnuit pentru a câștiga această competiție, iar nimeni nu s-ar fi așteptat ca ea să depună atât de mult efort pentru a arăta bine. Da, nu a făcut baie timp de o lună! Îți vine să crezi asta?

Există multe femei frumoase în întreaga lume, iar concursurile de frumusețe precum Miss Univers scot în evidență nu doar trăsăturile superbe, distinctive ale participantelor, ci și diferențele culturale dintre acestea. Multe dintre ele adoptă practici ciudate, despre care alte concurente nu au nici cea mai mică idee, iar asta le-ar putea asigura locul în marea finală. În cazul câștigătoarei Miss Univers 2023, cel puțin, exact așa s-au întâmplat lucrurile.

R'Bonney Gabriel este prima filipineză americană și cea mai în vârstă campioană de până acum. Câștigul ei de anul acesta reprezintă, de fapt, un mare pas înainte spre diversitate în ceea ce privește concursurile de frumusețe. Până acum, nicio altă femeie de 28 de ani nu a avut parte de o astfel de victorie, ceea ce sfidează în totalitate convențiile sociale și le oferă și altora motivația de a apărea pe scenă, chiar dacă au depășit o anumită vârstă.

Gabriel a spulberat astfel recordul în 2023, devenind cea mai în vârstă câștigătoare Miss Univers. Este conștientă de cât de importantă este această reușită pentru întreaga lume și se mândrește cu munca depusă până acum.

"Am 28 de ani și aceasta este cea mai înaintată vârstă pentru a concura. Cred că este un lucru frumos", a declarat ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

De asemenea, tânăra este prima Miss SUA care câștigă Miss Universe în ultimii 10 ani, astfel că victoria ei este, într-adevăr, revoluționară. Dar ce a ajutat-o pe ea, până la urmă, să se diferențieze de restul participantelor și să câștige această competiție? Ei bine, este destul de simplu! Nu a făcut baie timp de aproape o lună. Sună ciudat, nu-i așa? Dar iată că acesta este prețul pe care o femeie trebuie să-l plătească pentru a părea superbă în ochii publicului și, bineînțeles, ai juraților.

Pentru a-și "păstra frumusețea intactă" din data de 1 ianuarie și până când a avut loc competiția, Gabriel nu s-a îmbăiat deloc.

"Nu mi-am spălat părul în tot acest timp, de când am plecat la concurs, pe 1 ianuarie. Nici acum nu l-am spălat!", a declarat ea.

"Oamenii cred că este amuzant pentru că venim pe scenă și arătăm atât de frumoase și curate. Dar, de fapt, mă simțeam atât de murdară în momentul în care am ajuns în finală", a mai adăugat ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R’Bonney Nola (@rbonneynola)

Modelul a recunoscut, de asemenea, că nu a făcut duș zilnic pentru a-și păstra bronzul.

"Foloseam autobronzant pentru că am pielea albă, iar când ești pe scenă, luminile scot totul în evidență. Vrei ca acei mușchi să iasă în evidență".

Și, mai mult de atât, ea a mai povestit că nu folosea fixativ pentru păr "decât dacă era absolut necesar".

"La începutul concursului îmi fac multe coafuri, apoi, pe măsură ce concursul evoluează, încep să-mi port părul desfăcut, pun fixativ și îl las să se acumuleze. În felul acesta, buclele vor rămâne frumoase, curate și bine definite."

În cele din urmă, Miss Univers 2023 a dezvăluit care au fost toate strategiile care au ajutat-o să câștige competiția, demonstrând publicului larg că nu trebuie să fii perfectă și imaculată pentru a părea frumoasă în ochii celorlalți. Nimeni nu ar fi putut ști, de fapt, cum se simțea în propria ei piele și ce eforturi a făcut pentru ca alții să o considere o femeie superbă.

 Imagine cu Miss Univers 2023 în timp ce face un selfie

"Acesta este un mesaj puternic pe care vreau să-l transmis lumii. Nu contează dacă oamenii încearcă să te doboare sau dacă există concepții greșite despre tine, nu poți lăsa asta să te afecteze. Continuă să mergi înainte și vei primi ceea ce meriți - așa că sunt foarte fericită să fiu Miss Univers.", a mai adăugat ea.

Însă filipineza nu este doar o femeie plină de grandoare, ci și o persoană care își dorește și încearcă din răsputeri să transforme lumea într-un loc mai bun. Ea și-a propus să devină "un lider transformațional" prin intermediul faptelor sale. Este designer vestimentar, iar toate piesele create sunt realizate din materiale reciclate.

"Fiind un designer foarte pasionat, cos de 13 ani. Folosesc moda ca pe o forță pentru a obține binele. În industria mea, reduc poluarea prin materiale reciclate atunci când îmi fac hainele", a concluzionat Miss Universe.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, fosta Miss Romania. Detalii mai puține cunoscute publicului despre viața artistei

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Brightside, Usatoday, Hola

Articolul urmator
Larisa, ispita de la Insula Iubirii, ascunde o poveste dură de viață: "Eram în luna a doua de sarcină"
Larisa, ispita de la Insula Iubirii, ascunde o poveste dură de viață: "Eram în luna a doua de sarcină"
Ce fel de costum de baie ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de costum de baie ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.