Moarte șocantă! Steve Bing s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 27!

Moarte șocantă! Steve Bing s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 27!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Producătorul Steve Bing – cunoscut mai ales datorită faptului că are un copil cu superba actriță Elizabeth Hurley și prieteniei cu Bill Clinton – s-a sinucis, la 55 de ani, aruncându-se de la etajul 27 al imobilului de lux în care locuia, din cartierul Century City, Los Angeles.

Potrivit surselor din afară, regretatul producător ar fi recurs la acest gest extrem din cauza depresiei de care suferea.

Pe lângă Damian, fiul său și al lui Hurley, Bing mai avea și o fată, pe Kira, cu fosta campioană de tenis Lisa Bonder.

Steve Bing nu s-a implicat deloc în creșterea lui Damian, după ce la început nici nu a vrut să-l recunoască, spunând că el și Hurley nu aveau o relație excusivă și că, astfel, copilul putea foarte bine să nu fie al lui. În urma testului de paternitate făcut, s-a demonstrat clar că era băiatul lui.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Völlig überraschend ist Steve Bing, Regisseur und Ex-Mann von @elizabethhurley1 , mit nur 55 Jahren gestorben. Sein Sohn @damianhurley1 nimmt auf Instagram Abschied. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mehr dazu auf unserer Webseite - Link in der Bio ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Keine Promi-News mehr verpassen >>> @klatsch_tratsch.de ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ [Foto: imago/Future Image] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #damianhurley #stevebing #elizabethhurley #suddendeath #regisseur #son #belovedfather #belovedhusband #sorrow #klatschundtratsch #prominente #stars

O postare distribuită de klatsch-tratsch.de (@klatsch_tratsch.de) pe

Din punct de vedere profesional, Steve Bing a fost producător al unor filme precum „Get Carter", de Sylvester Stallone, „Shine a light", documentar muzical în regia unicului Martin Scorsese. De aemenea, el a și contribuit la scenariul pentru comedia „Kangaroo Jack" și a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie „The Polar Express", lansat în 2004, şi care a generat încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial.

 

Surse foto: getty, instagram

Articolul urmator
Caz greu de imaginat! Un copil de 9 ani a incendiat un bloc din Tecuci
Caz greu de imaginat! Un copil de 9 ani a incendiat un bloc din Tecuci
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.