Neymar va deveni tată pentru a doua oară la 31 de ani!

Neymar va deveni tată pentru a doua oară la 31 de ani!

Lorena Pintilie

Neymar, tată pentru a doua oară?! Exact! Anunțul a fost făcut chiar de fotbalistul brazilian și partenera lui de viață, Bruna Biancardi. Cuplul i-a uimit pe fani cu o serie de fotografii publicate pe rețelele sociale, în care se arată extrem de bucuroși pentru noul membru al familiei.

UPDATE 10 octombrie 2023: Neymar a devenit tată de fată! Fotbalistul are deja un fiu dintr-o relație anterioară, pe Davi Lucca (12 ani), iar acum iubita sa Bruna Biancardi a adus pe lume o fetiță, pentru care au ales un nume special. Micuța, care se va numi Mavie, s-a născut vineri, pe 6 octombrie 2023, la maternitatea São Luiz Star din São Paulo. 

Clubul de fotbal Al Hilal din Arabia Saudită i-a acordat lui Neymar un concediu, așa că s-a întors în Brazilia la timp și a fost alături de iubita sa în ziua nașterii.

Fericiți și extrem de emoționați, părinții au făcut o mică ședință foto, în salonul de la spital, alături de comoara lor. Imaginile au fost postate în mediul online a doua zi, pe 7 octombrie, când Neymar și Bruna Biancardi au scris o postare comună, prin care și-au anunțat fanii că familia lor este completă acum:

„Mavie a venit să ne completeze viața ❤️🙏🏼
Bine ai venit, fiica noastră!
Ești deja foarte iubită de noi... îți mulțumim că ne-ai ales!✨”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Fiul fotbalistului a făcut deja cunoștință cu surioara lui, pe care a vizitat-o la maternitate. O imagine emoționantă cu ei face înconjurul Internetului. Iată momentul în care Davi Lucca a privit-o și a mângâiat-o pentru prima dată pe micuța Mavie:

UPDATE 22 septembrie 2023: Neymar și-a făcut din nou de cap! Starul din fotbal a făcut-o din nou să sufere pe femeia care îi poartă copilul în pântece, după ce s-a afișat într-un club din Spania, alături de două domnișoare care i-au ținut companie. Atacantul a mers în Barcelona pentru câtva zile de relaxare, după ce a jucat pentru Naționala Braziliei. 

Bruna Biancardi urmează să nască din clipă în clipă și să îi aducă pe lume o fetiță, dar se pare că gândul lui este în continuare la distracție și nopți pierdute în compania altor femei. Partenera sa îl aștepta liniștită în Arabia Saudită, fără să se aștepte că bărbatul va călca din nou strâmb după ce și-a cerut scuze în public. Deranjată de gestul său, aceasta a publicat un mesaj dur pe rețelele sociale. Iată ce a avut de spus Bruna Biancardi, după ce iubitul său Neymar a fost surprins din nou în compania altor femei:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

„Bună ziua, sunt la curent cu ce s-a întâmplat și încă o dată sunt dezamăgită. Dar în ultima etapă a sarcinii mele, atenția și preocuparea mea se îndreaptă exclusiv către fiica mea și doar la asta mă voi gândi în acest moment. Apreciez mesajele de afecțiune.”, a scris iubita lui Neymar.

UPDATE 22 iunie 2023: A călcat strâmb, a recunoscut și și-a cerut scuze publice. Da, Neymar și-a înșelat iubita care-i poartă pruncul în pântece! 

Într-un mesaj pe Instagram, Neymar și-a recunoscut greșelile din viața personală și i-a cerut iertare Brunei Biancardi. 

„Bru

Fac acest lucru pentru voi doi și pentru familia voastră. Justific ceea ce este nejustificabil. Nu e nevoie. Dar am nevoie de tine în viețile noastre. Am văzut cât de mult ai fost expusă, cât de mult ai suferit cu toate astea și cât de mult vrei să fii alături de mine. Și eu sunt alături de tine. Am greșit față de voi toți.
Risc să spun că am greșit în fiecare zi, pe teren și în afara lui. Doar că îmi rezolv greșelile în viața personală, acasă, în intimitatea cu familia și prietenii... Toate acestea au vizat una dintre cele mai speciale persoane din viața mea.

Femeia pe care am visat să o urmez alături de mine, mama copilului meu. Au lovit în familia ei, care astăzi este familia mea. I-a distrus intimitatea într-un moment atât de special, care este maternitatea.
Bru, mi-am cerut deja scuze pentru greșelile mele, pentru expunerea inutilă, dar mă simt obligat să vin public să reafirm asta. Dacă o chestiune privată a devenit publică, scuzele trebuie să fie publice. Nu-mi pot imagina viața fără tine.Nu știu dacă o să meargă, dar AZI ești sigur că vreau să încerc. Scopul nostru va învinge, dragostea noastră pentru copilul nostru va învinge, dragostea noastră unul pentru celălalt ne va face mai puternici. ÎNTOTDEAUNA NOI. Te iubesc ❤️”

Acest mesaj al atacantului de la Paris Saint-Germain vine la scurt timp după ce s-a aflat că ar fi înșelat-o pe partenera sa, însărcinată în cinci luni, cu bloggerița și influencerița Fernanda Campos. Campos a confirmat că a petrecut ajunul Zilei Îndrăgostiților la Sao Paulo cu Neymar și că nu știa de relația acestuia cu Biancardi.

Influencerița a dezvăluit că, în timpul întâlnirii lor, Neymar nu a respectat condițiile impuse de Biancardi care îi permit să fie infidel - jucătorul lui PSG poate să întrețină chiar relații intime cu alte femei, însă cu trei clauze ferme: trebuie să fie discret, să folosească prezervativ și să nu le sărute pe gură. "În curând voi dezvălui totul și voi spune tot adevărul, indiferent pe cine ar putea răni! Trăiesc în iad. Sunt judecată și atacată din toate părțile. Vă rog să nu mă judecați pentru ceea ce am făcut și pentru ceea ce trebuie să fac acum.", a spus Campos, al cărei cont de Instagram a fost șters între timp. 

Până în acest moment, Bruna Biancardi nu a făcut vreo declarație publică legată de acest triunghi amoros.

-----

Știrea inițială:

Cunoscutul fotbalist brazilian Neymar și iubita sa, superba Bruna Biancardi vor fi părinți, anunțul oficial fiind făcut chiar de fericiții părinți pe rețelele sociale. Cei doi formează un cuplu se aproape trei ani, timp în care relația lor a fost una extrem de agitată, plină de suișuri și coborâșuri, conform presei de peste hotare.

Din câte se pare, abia la începutul anului 2022 au recunoscut oficial că locuiesc împreună și că se află într-o relație. ba chiar că s-au și logodit. Între timp, legătura dintre cei doi a fost extrem de tumultoasă și pe punctul de a se încheia, după ce frumoasa brunetă a descoperit că starul brazilian a înșelat-o cu o altă femeie. 

Zvonurile spun că la un moment dat fotbalistul ar fi fost interesat de Adriana Paul, frumoasa din România care a fost pe scenă în momentul în care s-a decernat trofeul Cupei Mondiale din anul 2022. Gurile rele au speculat separarea din cei doi după ce Bruna Biancardi ar fi fost surprinsă fără inelul de logodnă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Am fost interesată mereu doar de treburile mele, dar pentru că am văzut atâtea bârfe în ultima vreme, prefer să spun clar aici că nu mai sunt într-o relație de ceva timp. Nu credeți tot ce apare despre noi. Am rămas foarte apropiată de Neymar și de familia lui. Vă rog să nu-mi mai implicați numele, mulțumesc”, a scris Bruna Biancardi atunci, pe contul oficial de Instagram.

Neymar i-a dat papucii superbei Bruna Marquezine!

Cu toate acestea, lucrurile s-au mai calmat după ce Neymar a promis că va fi un bărbat fidel, iar acum se pregătesc să devină părinți împreună. Au făcut marele anunț printr-un colaj foto în care cei doi radiază de bucurie.

De abia așteptăm să vii pe lume și știm că ești aici să ne desăvârșești dragostea, să ne faci zilele mult mai fericite. Te vei alătura unei familii frumoase, care deja te iubește foarte mult! Visăm la viața ta, îți planificăm sosirea și știm că ești aici pentru a ne completa dragostea, pentru a ne lăsa zilele mult mai fericite. Te așteptăm de mult timp!”, a fost mesajul transmis de fotomodelul internațional.

Frumoasa brunetă care îl va face tată pentru a doua oară pe fotbalist este un cunoscut model și influencer internațional, cu aproape patru milioane de urmăritori în mediul online. Bruna Biancardi are 29 de ani și este originară din Sao Paulo, Brazilia și se pare că deja a cunoscut succesul, având un brand propriu de îmbrăcăminte. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Celebrul fotbalist are 31 de ani și este deja tatăl unui băiat de 11 de ani, împreună cu Carol Dantas, iubita lui din adolescență. Starul spunea într-un interviu că își dorește foarte tare să devină din nou tată și pare că visul i s-a îndeplinit.

În fotografiile publicate pentru a anunța sarcina logodnicei sale, Neymar poate fi văzut purtând o cizmă de protecție la piciorul drept, fiind suspendat temporar pentru restul sezonului din cauza unei accidentări la gleznă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Neymar da Silva Santos Júnior, cunoscut sub numele de Neymar sau Neymar Jr., este un fotbalist brazilian, născut la începutul anului 1992 în Sao Paolo, Brazilia, care joacă pe post de wing half la PSG în Liga 1. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru Brazilia U17, Brazilia U-20⁠(d), Brazilia U23⁠(d) și Brazilia. Neymar a mai jucat și pentru echipa braziliană Santos Futebol Clube, la care și-a petrecut și cea mai mare parte a junioratului.

Scandalul verii: Neymar, acuzat de viol! Detaliile care au șocat Internetul

Neymar s-a alăturat în 2003 celor de la Santos FC și și-a făcut debutul la echipa mare la 17 ani la data de 7 martie 2009 în victoria 2-1 contra celor de la Oeste FC. În vara anului 2013, FC Barcelona l-a cumpărat pe Neymar de la Santos contra sumei de 57 milioane de euro. La 30 iulie 2013, brazilianul a debutat pentru Barcelona într-un meci amical cu Lechia Gdańsk, scor 2-2. El a marcat primul său gol în tricoul catalanilor la 7 august 2013, într-un meci amical contra echipei naționale a Thailandei.

Pe 3 august 2017, Barcelona a anunțat că reprezentanții legali ai lui Neymar au plătit clubului (cel mai scump transfer vreodată) o sumă de 222 de milioane de euro, egală cu clauza de eliberare a contractului său. Clubul a informat UEFA astfel încât să poată determina orice responsabilități disciplinare care ar putea apărea din acest caz. Potrivit BBC, în Spania, clauza de eliberare trebuie să fie activată de către fotbalistul însuși. Situația era neobișnuită, că taxa a fost plătită clubului imediat după ce La Liga a refuzat să primească plata.

Surse foto: Instagram - Bruna Biancardi

Surse articol: Mirror, Playtech, WikipediaMarcaProsportFannationGshow

Articolul urmator
O adolescentă de 17 ani a fost într-o cursă constantă cu moartea. A învins cancerul de două ori, dar a murit într-un accident de mașină
O adolescentă de 17 ani a fost într-o cursă constantă cu moartea. A învins cancerul de două ori, dar a murit într-un accident de mașină
La ce vârstă vei face ultima oară sex?
Incepe quiz
La ce vârstă vei face ultima oară sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.