O femeie a plâns zile în șir moartea soțului, dar apoi a aflat că fusese o înscenare pentru ca bărbatul să trăiască alături de amantă

O femeie a plâns zile în șir moartea soțului, dar apoi a aflat că fusese o înscenare pentru ca bărbatul să trăiască alături de amantă

Lorena Pintilie

O femeie din San Diego, California, a trecut prin șocul vieții sale, după ce aflase printr-un telefon că soțul său murise subit. Deși în momentul acela cei doi erau separați, sufletul femeii a fost distrus de vestea tragică. Avea să afle mai târziu că totul era o minciună. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu bărbatul?

Anessa Rossii nu și-a imaginat niciodată că un telefon îi va putea schimba viața, însă lucrurile nu stau deloc așa cum le plănuim noi. Într-o zi, a fost sunată de către un cunoscut, care i-a spus că soțul său, Tim, a fost găsit fără suflare de către poliție, după ce s-ar fi sinucis.

Chiar dacă cei doi locuiau separat și se aflau în pragul unui divorț, femeia a rămas șocată și îndurerată de gestul făcut de acesta. Tânăra își amintește cum în ultima perioadă, înainte de primirea veștii cutremurătoare, cei doi au discutat despre o împăcare, astfel că, moartea lui Tim i-a sfâșiat sufletul. Însă, spre surprinderea ei, un mesaj de la un străin avea să schimbe tot ceea ce credea.

Secrete și minciuni ieșite la iveală

La aflarea veștii cutremurătoare, Anessa nu a stat pe gânduri și a contactat familia soțului pentru a primi detalii despre șocantul incident. Deși spera să afle mai multe informații și să se implice în organizarea înmormântării, Anessa s-a lovit de un zid de indiferență și chiar opoziție din partea membrilor familiei lui Tim.

Aceștia i-au spus că cel mai bine ar fi să stea de-o parte și să nu se implice în vreun fel, ba chiar au rugat-o să nu se prezinte la înmormântarea bărbatului. Sfâșiată de durere, femeia a înțeles situația și le-a respectat dorința, astfel că nu s-a prezentat la înmormântarea acestuia.

Are 3 neveste și este întreținut exclusiv de ele! Cum a dat lovitura în iubire cel mai norocos bărbat din lume

Avea să afle după un timp că atât Tim cât și familia lui au înscenat totul pentru a pune punct relației dintre ei doi fără să mai existe vreo cale de scăpare. Motivul pentru care au înscenat moartea bărbatului a șocat-o pe Anessa, care a spus că „nici în filme nu vezi așa ceva!”.

Un străin dezvăluie ceva șocant

Surpriză sau nu, Tim nu era mort. Anessa a descoperit acest lucru abia când un străin a contactat-o. La scurt timp după „moartea” soțului ei, Anessa a primit un mesaj pe contul său de TikTok, acolo unde postase în trecut mai multe poze și video-uri cu Tim. Urmăritorul acesteia i-a spus că trăiește într-o minciună, iar informațiile primite au uluit-o pe tânără. Nu numai că soțul ei, de care nu era încă legal despărțită, nu era decedat, ci locuia împreună cu o altă femeie în Mexic.

Dovezile au fost cât se poate de clare. Femeia cu care trăia acum Tim fusese amanta lui în timpul în care el și Anessa erau încă împreună. Fotografiile și video-urile cu cei doi împreună datau încă de când Tim și Anessa formau un cuplu. Uimită și neîncrezătoare, femeia a căutat răspunsuri, dar a fost întâmpinată cu mai multe minciuni. Ea și-a împărtășit experiența pe TikTok, susținând că fostul ei partener și-a înscenat moartea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia Torres Carra (@makeoversbydelia)

Soțul se apără cu înverșunare

Povestea Anessei a fost rapid pusă sub semnul întrebării atunci când Tim a ieșit la suprafață cu versiunea sa asupra evenimentelor. Bărbatul de 41 de ani a negat acuzațiile ei spunând: „Nu mi-am înscenat moartea. Adică, chiar și să aud asta este cel mai ridicol lucru pe care l-am auzit în viața mea”.

Tim a acuzat-o pe fosta sa soție de calomnie și defăimare, declarând în live-urile sale de pe TikTok că aceasta era obsedată, amintind de multe incidente în care Anessa l-ar fi mințit doar ca să rămână alături de el. De asemenea, bărbatul susține că ar fi încercat să se despartă legal de ea de mai multe ori, dar aceasta ar fi refuzat categoric divorțul.

Tim, soțul Annessei se apără într-un video publicat pe TikTok făcut din mașina sa

Femeia susține că i s-a întins o cursă

Între timp, Anessa le-a povestit internauților că fostul ei partener a devenit violent și a amenințat-o, așa că a pus capăt relației lor. Ea a mai explicat: „El nu mi-a cerut divorțul niciodată. L-am părăsit din cauza unor certuri fără final în care el devenise extrem de violent, iar eu nu am putut să continui să locuiesc lângă un astfel de om. Relația noastră a fost agitată încă de la început”.

Omenia nu ține cont de vârstă! Un tânăr student și o femeie pensionară merg zilnic la cimitir și curăță mormintele abandonate ale soldaților

Deși Tim și-a menținut declarația, a recunoscut că a avut un trecut de abuz de substanțe și violență. Povestea s-a complicat și mai mult atunci când Anessa i-a acuzat nu doar pe Tim și pe amanta lui, ci și pe mama acestuia că i-a înscenat totul.

Anessa a dezvăluit că mama lui, Tim, și amanta lui au vorbit la telefon și și-au înregistrat conversațiile, totul pentru a o face pe ea să pară că pierduse controlul. Cu toate acestea, într-un alt clip, Tim a continuat să se declare nevinovat și a negat că a mințit.

Nu am înșelat nicio femeie în viața mea, mai ales pe Anessa. M-am întâlnit cu logodnica mea după ce Anessa plecase deja din Miami”, a spus acesta.

Selfie cu Anessa Rossi, femeia a cărui soț și-a înscenat propria moarte

Povestea Anessei și a lui Tim a captivat multe persoane pe rețelele de socializare, începând o adevărată dezbatere între internauți. Mii de urmăritori ai celor doi au păreri împărțite, susținând că, cel mai probabil nici unul dintre ei nu are dreptate absolută. Nu putem decât să sperăm că toți cei implicați vor găsi o concluzie și vor reuși să treacă peste acest tărăboi. Judecătorii care se ocupă de cazul celor doi nu au stabilit încă cine a mințit și cine a spus adevărul.

Voi pe cine credeți?

Surse foto: Facebook - Anessa Rosii, Instagram - makeoversbydelia (Delia Torres Carra)

Surse articol: Amo Mama, Facebook, Instagram 

Articolul urmator
O femeie și-a ars rochia de mireasă după ce a divorțat de soțul ei
O femeie și-a ars rochia de mireasă după ce a divorțat de soțul ei
Ai stofă de amantă sau de soție?
Incepe quiz
Ai stofă de amantă sau de soție?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.