O femeie fost model de Only Fans a devenit primar în Ecuador, după ce și-a făcut campanie electorală cu imaginile de pe rețeaua online

O femeie fost model de Only Fans a devenit primar în Ecuador, după ce și-a făcut campanie electorală cu imaginile de pe rețeaua online

Alida Enache

Politica pare să îmbrace noi forme acum, de când a apărut noua platformă pentru adulți, Only Fans. Ai putea crede că nu există, de fapt, nicio legătură între aceste domenii, dar realitatea este total alta. Un fost model Only Fans a devenit primar în Ecuador, după ce și-a făcut campanie electorală cu imaginile publicate deja pe rețeaua online.

Cu o campanie electorală bună și o echipă bine pregătită în spate, absolut oricine poate ajunge primar, nu-i așa? Ei bine, nu putem garanta acest lucru, dar o femeie Ecuador pare să fi descoperit secretul succesului, iar acum este primăriță în Simon Bolivar, din provincia ecuadoriană Guayas.

Maria Fernanda Vargas, cunoscută online drept „Mafer”, are 32 de ani și își ia rolul politic în serios. Domeniul în care a activat în trecut nu are nici cea mai mică legătură cu ceea ce face la momentul actual, însă este o femeie capabilă, după cum declară chiar fostul președinte ecuadorian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lcda. Mafer Vargas (@maferitavargasok)

Primărița este licențiată în jurnalism și deține un salon de înfrumusețare, dar înainte de toate și-a clădit o carieră în Only Fans, unde a fost model până anul trecut. Blondina s-a folosit de banii câștigați astfel pentru a-și realiza ambițiile politice. De fapt, acesta este și motivul pentru care și-a făcut un cont pe platforma dedicată adulților încă de la bun început. Voia să își poată plăti echipa, dar și să le ofere fiicelor sale o viață mai bună.

Bine, asta nu înseamnă că nu a folosit o parte din banii câștigați în acea perioadă pentru a-și face câteva bucurii personale. De exemplu, ea și-a făcut o operație de mărire de sâni cu 7.000 de lire sterline și a plecat în numeroase vacanțe în destinații luxoase. Obișnuiește să le facă apropiaților ei cadouri scumpe și unei persoane chiar i-a oferit un PS5.

 Imagine cu Maria Fernanda Vargas cu ochelari de soare

Înainte de a fi model Only Fans, domeniu în care a activat timp de șase luni, Mafer a lucrat într-un bar. Salariul, din păcate, nu era pe măsura așteptărilor ei, mai ales pentru că își dorea un stil de viață nomad, după cum chiar ea recunoaște. Chiar și așa, a reușit să își rezolve toate problemele financiare, iar acum este mândră de parcursul ei în viață.

Internauții nu sunt la fel de încântați de parcursul ei profesional, iar mulți dintre aceștia nu consideră că femeia care are capcitatea de a rezolva problemele locuitorilor din Simon Bolivar.

Un tânăr de 19 ani a vândut un ou cu 150 de lei! Cum a devenit un exemplu pentru mulți antreprenori din România

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Headtopics, Dailystar, Knewz

Articolul urmator
O femeie a aflat că fost botezată după amanta tatălui ei. "Dacă încurca numele mamei cu al amantei sale, putea să spună că s-a referit la mine"
O femeie a aflat că fost botezată după amanta tatălui ei. "Dacă încurca numele mamei cu al amantei sale, putea să spună că s-a referit la mine"
Ce model de toc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce model de toc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.