"O salată pe zi", propunerea sănatoasă și delicioasă de la Agriro Fresh

"O salată pe zi", propunerea sănatoasă și delicioasă de la Agriro Fresh

Andreea Constantin

Agriro Fresh lansează campania "O salată pe zi" prin care promovează importanța consumului de salate pentru un stil de viață echilibrat. Specialiștii sunt de părere că unul dintre cele mai sănătoase și mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta în această perioadă a anului este consumul zilnic al salatei. 

Conform unui studiu realizat de companie, doar 20% dintre români consumă zilnic o salată, deși beneficiile pentru sănătate sunt incontestabile. 

Agriro Fresh te invită să incluzi o salată în meniul tău nu de luni, nu de săptămâna viitoare, de azi! Fie că o adaugi ca garnitură la mâncarea ta preferată sau reprezintă o masă în sine, salata este o alegere ușoară și sănătoasă.

Prin campania "O salată pe zi" dorim să tragem un semnal de alarmă! Ritmul alert al zilelor noastre ne face să apelăm la soluții rapide și nu întotdeauna sănătoase de a ne potoli foamea. Salatele Oliveris și Shake and Go te fac să te simți bine și să fii bine, atât în interior cât și în exterior. Economia de timp și aportul nutritiv, fac din salatele de la Agriro Fresh o alegere pentru viață!" a declarat Cosmina Măhara, General Manager Agriro Fresh.

Provocarea Agriro Fresh de a consuma "O salată pe zi" vine cu o întrebare: "Cum ar fi dacă ți-ai putea schimba viața cu un singur gest?". Iar totul începe cu obiceiurile alimentare. Trebuie să începem să ne hrănim sănătos, iar decizia de a introduce salatele în meniul zilnic este un prim pas pentru a ne schimba viața în bine. 

Combinațiile din salatele Agriro Fresh nu sunt întâmplătoare. Oliveris înseamnă mixuri din cele mai delicioase frunze, aduse împreună astfel încât să ofere un aport cât mai mare de vitamine și minerale esențiale, totul într-o combinație plăcută de gust. Verdele crud al salatelor Oliveris este un semn al prospețimii, fiecare pungă păstrând intacte textura ușor crocantă a frunzelor și gustul intens.

Agriro Fresh deține certificatul IFS de nivel înalt

În luna septembrie a acestui an, Agriro Fresh a avut o nouă evaluare în cadrul IFS Foods. International Featured Standard Food este un standard recunoscut de GFSI (Global Food Safety Initiative) pentru certificarea siguranței și calității produselor alimentare și a proceselor de producție.

Agriro Fresh îndeplinește cerințele IFS Foods la nivel înalt, cu o evaluare de 98.28%. Acest certificat ne bucură și ne garantează că, munca depusă este recunoscută, iar produsele Agriro Fresh sunt sigure pentru consum.

Despre Agriro Fresh

Cu o prezenta de peste 20 de ani pe piata, Agriro Fresh este producator de salate proaspete, ready to eat si plante aromate, cu un portofoliu de peste 150 de produse.

Portofoliul Agriro Fresh include trei categorii: “Oliveris”, salate ready to eat, plante aromatice sub brandul “Master Fresh” si fructe sub brandul "Master Fruct". 

Articolul urmator
"Homosexualitatea nu este o crimă". Papa Francisc face apel pentru mai multă toleranță față de comunitatea gay
"Homosexualitatea nu este o crimă". Papa Francisc face apel pentru mai multă toleranță față de comunitatea gay
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.