O șoferiță de TIR duce alimente italienilor din focarele de coronavirus. Femeia este româncă

O șoferiță de TIR duce alimente italienilor din focarele de coronavirus. Femeia este româncă

Redactor Divahair.ro

O româncă este eroina zilei în Italia. Șoferiță profesionistă pe TIR, femeia duce alimente italienilor, în focarele de coronavirus.

Riscă totul pentru că este un om bun. Crina Micnescu, originară din BUmbești, Jiu, este stabilită de ani buni în Italia. Zilele acestea își pune meseria în slujba oamenilor care au nevoie de ea,în plină pandemie de COVID-19. Numărul curselor s-a înmulțit și, spune ea, lucrează la foc continuu.

Citeste si: ANPC: Cum să îți faci cumpărăturile la magazin în siguranță, ca să nu duci coronavirus acasă

"Trăiesc după principiul că o singură dată se moare. Noi nu avem ce face. Trebuie să circulăm. Am un camion cu frig, cu marfă perisabilă, fructe, legume. Dacă noi ne oprim, ce se întâmplă?Am de făcut mai multe curse ca de obicei, pentru că mulţi oameni au instinctul de a-şi face provizii. Mie nu îmi este frică de faptul că o să mă infectez, pentru că sunt singură în cabină.

soferita romanca pe tir

În plus, la unităţile unde încarc şi descarc nu mai eşti lăsat să intri înăuntru.
Cobor din cabină, deschid uşile, maşina este pusă la rampă, descarcă, apoi închizi uşile şi pleci. Am gel dezinfectant pe care îl folosesc de fiecare dată când cobor sau când urc. Păstrez distanţa. Am mers şi în Lombardia, dar mai mult fac curse în regiunea Veneto: Treviso, Padova, Ferrara. Nu pot să nu plec într-o cursă, că sunt trimisă în focare. Am fost la Padova, în Milano şi în Lodi, acolo un de a fost primul caz. Eu îmi fac munca aşa cum am făcut-o şi până acum", a declarat Crina pentru igj.ro.

Citeste si: Predicțiile înfricoșătoare ale directorului OMS: "În câteva zile vom ajunge la un milion de cazuri și 50.000 de decese"

Italia este lovită de cel mai mare val de îmbolnăviri, fiind pe primul loc în Europa la numărul de victime, din cauza pandemiei de coronavirus. Până în prezent, în ”Cizmă” s-au înregistrat peste 13.000 de morți și peste 110.000 de îmbolnăviri.

 

Surse foto: igj.ro

Articolul urmator
O româncă, salvată de la condamnarea pe viață în Italia după ce și-a ucis cu cruzime prietena
O româncă, salvată de la condamnarea pe viață în Italia după ce și-a ucis cu cruzime prietena
Afla ce fel de soferita esti
Incepe quiz
Afla ce fel de soferita esti

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.