Oana Mizil, de urgență la spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

Oana Mizil, de urgență la spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 29 iulie - Oana Mizil a spus, detaliat, ce s-a întâmplat cu adevărat în seara incidentului, după ce a decis să renunțe la ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie.

„M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obișnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătușa mea. Și să obțin acest ordin de protecție.

A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tam tamul. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”.

-------

UPDATE - Marian Vanghelie a făcut prima declarație legată de incidentul în urma căruia soția sa, oana Mizil, a ajuns la spital: ”Ne-am certat, asta se întâmplă în orice cuplu. Am sunat eu salvarea pentru că i s-a făcut rău. I-a scăzut tensiunea. Are probleme cu tensiunea. A cerut atunci ordin de protecție, să nu vină acasă. În acea noapte s-a dus și a dormit la o mătușă, la un unchi. Poliția nu a fost chemată de ea, ci de spital. Așa este… s-au autosesizat din oficiu. Nu a fost agresivitate fizică, doar verbală. Acum suntem împreună. Peste vreo 2 zile, dacă vreți, vă trimit o poză cu noi doi, de la mare”

---------------

În urma unui incident petrecut sâmbătă noaptea în care fostul edil al sectorului 5 ar fi agresat-o, Oana Mizil a fost internată de urgență într-o clinică din București, pentru a primi îngrijiri medicale. 

Potrivit poliției, împotriva lui Marian Vanghelie a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Comunicatul oficial al Poliției sună astfel: "La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate."

 

Articolul urmator
A fost descoperit un fragment ascuns din Biblie după 1500 de ani de când a fost scris
A fost descoperit un fragment ascuns din Biblie după 1500 de ani de când a fost scris
Dupa ce motto ar trebui sa te ghidezi in viata?
Incepe quiz
Dupa ce motto ar trebui sa te ghidezi in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.