Povestea femeii care este căsătorită de 13 ani cu soțul ei, dar în fața căruia nu s-a dezbrăcat niciodată

Povestea femeii care este căsătorită de 13 ani cu soțul ei, dar în fața căruia nu s-a dezbrăcat niciodată

Alida Enache

Este normal să te dezbraci în fața jumătății tale? Sau este normal să te ascunzi în baie atunci când te schimbi în pijamale pentru ca partenerul tău/partenera ta să nu te vadă? Ei bine, în toate aceste cazuri, părerile sunt împărțite, bineînțeles, însă o mărturisire recentă a unei femei de peste hotare a creat, neintenționat, mare zarvă în mediul online. O jurnalistă britanică, soția unui român, a reacționat.

Recent, Linda Robson (64 ani), actriță și prezentatoare TV americană, a mărturisit, într-un interviu, că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei actual, Mark Dunford. Da, chiar și atunci când vrea să se schimbe în pijamale, este nevoită să facă asta în baie pentru ca bărbatul să nu o vadă. Interesant este faptul că aceștia au împreună doi copii, iar vedeta mai are un altul cu un fost partener.

"Mi se pare destul de dificil. Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu, așa că atunci când îmi pun pijamaua pe mine mă duc în baie. Copiii mei m-au văzut dezbrăcată, dar nu și soțul meu sau foștii mei parteneri, pentru că mama mea a fost irlandeză, de religie catolică.", a povestit ea.

Imagine cu Linda Robson în timpul unui emisiuni
Linda Robson

La scurt timp după ce a aflat povestea vedetei, o jurnalistă britanică a simțit nevoia să își împărtășească experiența de viață cu publicul larg, prin intermediul unui articol Metro UK. Julie Cook, căci despre ea discutăm acum, este complet de acord cu abordarea Lindei Robson și chiar a dezvăluit că pudoarea este, până la urmă, cheia unui mariaj de succes.

Ea și soțul ei, care este român, sunt căsătoriți de 13 ani și... nu se dezbracă niciodată unul în fața celuilalt. De ce? Ei bine, după cum chiar jurnalista declară, nu este normal, iar un astfel de obicei nu va face decât să destrame căsnicia încetul cu încetul. Dacă ești sau nu de acord cu ea te poți decide după ce îi citești întregul discurs. Îl redăm în rândurile de mai jos:

Imagine cu Julie Cook printre copaci
Julie Cook

„Sunt căsătorită de 13 ani și nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu. Nu sunt catolică și nu am niciun motiv religios să mă îmbrac în spatele ușilor închise - și totuși, împărtășesc fiecare sentiment din interviul Lindei. De fapt, cred că dacă mai mulți oameni ar urma exemplul ei, am avea cu toții căsnicii mai fericite.

La fel ca Linda, când vine momentul să mă pregătesc pentru somn, mă strecor la baie pentru a-mi pune pijamaua. Apoi mă întorc în dormitor, complet îmbrăcată în lenjeria de noapte, înainte de a mă băga în pat.

Așa am procedat întotdeauna, obosită sau nu. De asemenea, nu-l las pe soțul meu să intre când fac baie, mă machiez sau - Doamne ferește - când merg la toaletă. Soțul meu este obișnuit cu "pudoarea" meu. El este din România - și este obișnuit cu o abordare mai deschisă a acestor lucruri - dar eu spun doar "sunt englezoaică", iar el tolerează asta.

Am auzit povești despre atât de multe femei care își lasă soții să le afle toate micile secrete - să le privească cum se rad pe picioare, să stea pe toaletă când fac baie, să stea și să se uite cum se machiază. Niciodată nu am înțeles acest lucru. Eu cred în "a păstra ceva" - dacă pierzi magia din căsnicie, poți la fel de bine să-ți iei adio de la ea.

La fel este și cu râgâitul, scobitul în nas, bărbieritul, vopsitul părului și toate aceste lucruri personale. Eu nu le-am făcut niciodată de față cu soțul meu și nu îi înțeleg pe cei care o fac.

Cum de toți acești oameni încă se mai găsesc atrăgători unul pe celălalt? Nu e de mirare că atât de mulți oameni au aventuri. Trebuie să păstrezi un pic de misticism - Dumnezeu știe că există destulă corvoadă și plictiseală în viața de zi cu zi cu îngrijirea copiilor, treburile casnice, cariera și naveta.

Unii prieteni au spus că sunt o mironosiță, iar o prietenă chiar a recunoscut că ea și soțul ei fac baie și merg la toaletă în același timp, în timp ce se uită la Netflix pe un laptop.

O altă prietenă a spus că nu s-ar ascunde niciodată de soțul ei pentru a se schimba - "Sunt ceea ce sunt", a spus ea, "poate să-i placă sau să nu-i placă". Alții au spus că nu sunt o feministă, încercând să păstrez o anumită discreție 'feminină' în legătură cu mine - nu sunt de acord.
Să te schimbi în fața jumătății tale în fiecare seară nu este doar ciudat dacă ești timid, ci și un obicei care va ucide pasiunea dintre voi. Nu e nimic plăcut în a privi pe cineva care se chinuie să-și dea jos colanții.

Vă puteți imagina șocul meu când am citit un studiu efectuat pe 1000 de persoane și am aflat că femeile au așteptat doar un an și două luni înainte de a sta în baie în timp ce jumătatea lor folosea toaleta.

Nu mă înțelegeți greșit, eu îl las pe soțul meu să mă vadă goală și m-a văzut în timpul travaliului, alăptând și epuizată când copiii noștri erau mici. Dar chiar și în acea perioadă, nu m-am gândit niciodată să-l las în toaletă în timp ce eu o foloseam.

Pe vremuri, femeile se îmbrăcau în spatele ușilor închise și, dacă erau suficient de bogate, aveau alte doamne care să le ajute să intre în corsete și lenjerie intimă. Toate acestea se adăugau misterului a ceea ce însemna să fii femeie - bărbații le găseau fascinante.

Acum nu mai este așa. După părerea mea, prea multe femei vin de la serviciu, își dau sutienul jos în fața bărbatului lor înainte de a se tolăni pe canapea în chiloți.

Dar acesta nu este un atac la adresa femeilor. Prea mulți bărbați râgâie, lasă ușile de la toaletă deschise în fața jumătăților lor. Soțul meu chiar mi-a urmat exemplul - se schimbă în pijamale atunci când nu mă uit.

Așa că, cu riscul de a părea de modă veche sau de a avea o opinie, sunt de acord cu Linda în această privință.

Nu cred că este pudic să te pregătești în altă cameră, indiferent de cât timp ești căsătorit sau alături de cineva - cred că este o dovadă de respect de sine și de păstrare a misterului într-o relație."

Deci? Tu ce crezi despre această abordare a relației cu persoana iubită?

Citește și: O mamă își vede fiul la știri ca suspect de crimă și îl duce chiar ea la secția de poliție

Surse foto: Youtube, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Metro, Stirileprotv, Cancan

Articolul urmator
Este o luptătoare, cu toate că soarta a fost nedreaptă cu ea. Povestea impresionantă a Petrei Pintelei, tânăra nevăzătoare care știe 6 limbi străine și se întreține singură
Este o luptătoare, cu toate că soarta a fost nedreaptă cu ea. Povestea impresionantă a Petrei Pintelei, tânăra nevăzătoare care știe 6 limbi străine și se întreține singură
Iubitul tau este sotul potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Iubitul tau este sotul potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.