Prima aplicație de meditație care arată lumii ce înseamnă relaxarea autentic românească. Mindfulness ardelenesc

Prima aplicație de meditație care arată lumii ce înseamnă relaxarea autentic românească. Mindfulness ardelenesc

Andreea Constantin

Într-o lume din ce în ce mai agitată și stresată, peste 7 milioane de români folosesc aplicații de mindfulness, arată statista.com. Tocmai de aceea, Ardealul vrea să ne reamintească faptul că noi, românii, avem o regiune în care mindfulnessul e un stil de viață și lansează Fainoșag App, aplicația în care stilul de viață molcom se întâlnește cu tehnologia și ajută românii să treacă mai ușor peste stresul de zi cu zi.

Inspirată de valorile autentice și de traiul calm din Ardeal, de lentoarea proverbială a ardelenilor și de natura neatinsă a zonei, Fainoșag App te învață cum să meditezi, să te relaxezi și să te concentrezi pe lucrurile importante din viață, adică pe lucrurile cu Fainoșag. 

Fainoșag App înlocuiește clopotele exotice din alte aplicații cu sunetele de talangă, iar peisajele prelucrate din librăriile de imagini sunt schimbate cu priveliștile neaoșe românești. Aplicația conține toate categoriile pe care românii le găsesc utile în aplicațiile de mindfulness, de la „focus fain” la „somn lin”, „relaxare” și „meditație”.

Fainoșag App nu aduce doar relaxare virtuală, ci convertește timpul petrecut online în experiențe offline în Ardeal, în inima naturii. Astfel, timpul petrecut de utilizatori în aplicație nu le aduce insigne virtuale, ci o răsplată cât se poate de reală, care să ii ajute să se deconecteze de la stresul zilnic și să se conecteze la stilul de viață molcom. 

Descarcă aplicația Fainoșag, urmărește conținutul și bucură-te de o porție de mindfulness ardelenesc. Privește natura, ascultă Ardealul, meditează și relaxează-te, zâmbește și învață să trăiești mai cu Fainoșag.

Aplicația Fainoșag este lansată de marca de pate Ardealul. 

Fainoșag App este disponibilă gratuit în Google Play și App Store!

Link download direct: https://qrco.de/Fainosag-App 

Orkla Foods Romania este parte a grupului norvegian Orkla, deținând în segmentul retail mărcile: Ardealul, Antrefrig, Hame Select, Bunătăți de la Bunica, LaMinut, Linco, Tomi și Unirea.

Mai multe informații se găsesc pe:

Site: https://ardealulcufainosag.ro/ 

Instagram: https://www.instagram.com/ardealulcufainosag/ 

Facebook: https://www.facebook.com/ardealulcufainosag 

Articolul urmator
Cinematografia românească în doliu! Adina Cristescu s-a stins din viață, la numai 56 de ani
Cinematografia românească în doliu! Adina Cristescu s-a stins din viață, la numai 56 de ani
Ce melodie romaneasca se potriveste stilului tau?
Incepe quiz
Ce melodie romaneasca se potriveste stilului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.