Proaspeții căsătoriți își dezvăluie controversatele reguli stricte pentru o "căsnicie fericită"

Proaspeții căsătoriți își dezvăluie controversatele reguli stricte pentru o "căsnicie fericită"

Ramona Jurubita

Jaden și Andy McGrew s-au căsătorit pe 31 iulie 2021 și de atunci respectă un set de reguli, care ar fi cheia unei relații de succes, spun ei. Tinerii din Texas au ajuns virali pe rețelele sociale după ce au dezvăluit obiceiurile pe care le-au adoptat în căsnicia lor. Vrei să știi cum reușesc să fie fericiți împreună și să aibă întotdeauna ceritudinea că relația lor este bazată pe respect și loialitate?

Proaspeții căsătoriți au publicat pe TikTok un videoclip în care au arătat ce reguli stricte respectă ei, pentru a se asigura că nu calcă strâmb sau că iubirea lor nu este în pericol. Filmulețul are peste șapte milioane de vizualizări, peste 700 de mii de aprecieri și aproape 10 mii de comentarii. Acestea sunt ideile după care își construiesc viața de cuplu:

  • Își distribuie unul altuia locația curentă pe mobil, 24 de ore din 24;
  • Și-au împărtășit unul altuia toate parolele;
  • Nu au deloc secrete unul față de celălalt;
  • Nu se întâlnesc singuri cu persoane de sex opus.

Toate aceste gesturi au șocat internetul, iar mulți oameni au început să lase mesaje în secțiunea de comentarii. Iată câteva dintre cuvintele care dezaprobă alegerile celor doi:

  • „În opinia mea, pare lipsă de încredere.”
  • „Spune-mi că nu ai încredere fără să-mi spui că nu ai încredere.”
  • „Cât de des verificați aceste chestii? A le avea este un lucru, dar să ne verificăm unul pe celălalt tot timpul sună ca o problemă de încredere.”
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Roberts McGrew (@jadenmcgrew)

Cu toate că mulți au catalogat aceste obiceiuri drept toxice, au existat și persoane care au fost de acord cu ele.

„Asta nu e deloc ciudat! Eu și soțul meu facem la fel! Nu lasă nesiguranța să intervină între noi.”, a scris o femeie.

Alt utilizator vede acest comportament ca pe o măsură de siguranță. Când știi tot timpul unde se află celălalt, poți să mergi repede să îl salvezi dacă se află în pericol, nu? Poate ar trebui să privim lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

„Avem aceleași reguli. Nu este o problemă de încredere, este o chestiune de siguranță și respect.”, a mai comentat cineva.

Andy McGrew o ține în brațe pe soția lui, Jaden.
Jaden și soțul ei, Andy McGrew

Într-un interviu acordat pentru Fox News, Jaden a explicat de ce nu i se pare că regulile lor sunt ieșite din comun. Pentru ei, toate reprezintă o normalitate și amândoi au fost de acord cu ele încă de la început.

„Acestea sunt lucruri asupra cărora am convenit în relația noastră de-a lungul timpului și după ce am acumulat experiență. Funcționează în etapa noastră actuală de viață și am fost șocați să vedem cât de controversate au fost.”, a declarat Jaden.

Amândoi sunt creștini, dar spun că aceste decizii nu au nicio legătură cu religia. Se pare că este vorba despre o alegere personală și nimeni nu are dreptul să îi judece pentru ceea ce fac.

„Deși credem că o căsătorie este cel mai mare angajament pe care ni-l putem lua și dorim să ne protejăm căsnicia, niciunul dintre lucrurile menționate în videoclip nu se bazează exclusiv pe credința noastră.”, a mai zis femeia, potrivit Daily Mail.

Ție cum ți se pare ce fac tinerii căsătoriți? Sunt gesturi extreme sau e ceva normal să știm totul despre partener/ă? Trebuie să luăm în calcul și dreptul la intimitate, care în cazul lor nu prea este respectat.

Citește și: Povestea fmeii care are relații doar cu bărbați bogați, care o întrețin. "Consider că este un job ca oricare altul"

Surse foto: InstagramInstagramInstagram

Surse articol: DailymailNypostThesun

Articolul urmator
Alexandru, un tânăr român stabilit în Spania, s-a trezit din comă după doi ani. "Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare"
Alexandru, un tânăr român stabilit în Spania, s-a trezit din comă după doi ani. "Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.