Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Probleme și panică la metrou: mecanicii Metrorex se tem că trenurile pot pleca singure!

Joi, 21.03.2019

O veste îngrijorătoare s-a răspândit cu viteza luminii în această dimineață: nu mai puâin de 13 trenuri aparâinând Metrorex pot scăpa, în orice clipă de sub control, din cauza unor erori serioase regăsite la sistemul electronic al acestora.

Metrou Bucuresti

După incidentul din luna ianuarie a acestui an, când un metrou (fără pasageri la bord, din fericire) a scăpat de sub control accelerând necontrolat, în numai 26 de secunde, până la 64 de kilometri pe oră și a sărit de pe șine spărgând zidul depoului Berceni, au fosr demarate mai multe investigații, mai mult decât necesare, asupra trenurilor aflate în funcțiune.

Marian Picu, mecanicul trenului în cauză a declarat următoarele: La un moment, dat trenul izolat față de alimentarea cu energie electrică s a alimentat singur și nu a mai putut fi controlat. Am reușit să fug din acel vagon, am parcurs lungimea unui vagon și am hotărât pe moment că ar trebui să mă țin de ceva."

Cu toate acestea, șefii Metrorex resping acuzaţiile şi spun că un asemenea accident nu se poate repeta, întrucât condițiile desfășurării activității de manevră sunt total diferite, față de circulația trenurilor cu pasageri.
Noi nu putem decât aștepta rezultatele investigației în curs. Momentan, nu putem decât să ne consolăm cu declarația Metrorex potrivit căreia "momentan nu se poate produce un astfel de incident asemănător celui din ianuarie, întrucât condițiile desfășurării activității de manevră sunt total diferite, față de circulația trenurilor cu pasageri."

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!