Puya a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Ce riscă artistul

Puya a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Ce riscă artistul

Alida Enache

Puya a revenit, din nou, în centrul atenției! Nu, nu a scos o piesă nouă, ci a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Nefericita întâmplare a avut loc ieri, miercuri, în jurul orei 12:15, pe bulevardull Eroilor, în zona Dorobanți. În timpul unui simplu control de rutină, celebrul rapper bucureștean a fost oprit de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere în trafic și a fost testat cu alcooltestul și drugtestul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUYA (@puya_dragos)

Rezultatul alcooltestului a ieșit negativ, însă cel pentru substanțe stupefiante a indicat faptul că Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, consumase cocaină.

Cântărețul, care conducea un scuter când a fost oprit în trafic, a fost dus imediat la Institutul de Medicină Legală (INML) pentru a i se recolta mai multe probe. Dacă analizele vor confirma rezultatul inițial indicat de DrugTest, Puya, în vârstă de 42 de ani, va fi trimis în judecată. Pe lângă asta, acesta a rămas deja fără permis de conducere și s-a ales și cu dosar penal.

 Imagine cu Puya în timp ce face un selfieSursa foto: Instagram

„În data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, arată un comunicat al poliției.

Până la momentul actual, artistul nu a dat nicio declarație și a refuzat să comenteze incidentul. Acesta așteaptă, în continuare, rezultatele testelor pentru a afla dacă va fi trimis în judecată sau nu.

Citește și: Ce familie frumoasă are Puya! Fostul băiat rău al muzicii e, în realitate, un familist convins

Surse articol: Digi24, Adevarul, G4media

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
O femeie de 66 de ani a fost găsită în viață, în drum spre morgă, la scurt timp după ce a fost declarată moartă
O femeie de 66 de ani a fost găsită în viață, în drum spre morgă, la scurt timp după ce a fost declarată moartă
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.