Rapperul Nosfe a murit la numai 37 de ani

Rapperul Nosfe a murit la numai 37 de ani

Ramona Jurubita

Lumea muzicii a fost zguduită din temelii când pe contul oficial de Facebook al trupei Șatra Benz a apărut un mesaj cutremurător. Anunțul că Nosfe (Darius Crețan pe numele lui din buletin) a murit la doar 37 de ani, pe 16 octombrie 2022, i-a șocat pe oameni.

UPDATE 16 octombrie 2023: Data de 16 octombrie va rămâne pentru totdeauna în amintirea fanilor și familiei regretatului Nosfe, ca fiind ziua în care soarta a decis ca artistul să cânte printre îngeri. Golul lăsat în inimile celor care l-au iubit nu poate fi umplut cu nimic și durerea este apăsătoare chiar și la un an de la nefericitul eveniment. 

Astăzi, cu ocazia comemorării, Mădălina Crețan a postat un mesaj înduioșător în mediul online, alături de o serie de imagini care spun mai mult decât o mie de cuvinte. Soția rapper-ului și-a pus din nou sufletul pe tavă și a vorbit cu emoție și suferință despre artist. 

"Mă bucur! Mă bucur că în cei 9 ani în care ne-am fost alături fizic ne-am spus și ne-am făcut să simțim că ne-am iubit, venerat, adulat. Mă bucur că nicio ciondăneală de-ale noastre nu s-a transformat în frustrare pentru că le-am vorbit și lămurit pe toate de fiecare dată! Mă bucur că nu ai plecat niciodată din casă fără sa ne spunem “te iubesc”, mă bucur că nu ne-am dus la somn în nicio seară fără să ne sărutam cu dragoste indiferent de cum ne-au fost zilele.

Mă bucur că n-am făcut ambiții unul cu celălalt și că nu ne-am pedepsit din motive banale pentru că dragostea noastră a primat în fața egourilor. Mă bucur că am mulțumit lui Dumnezeu de mână pentru iubirea noastră! Mă bucur că ti-am promis că am să te iubesc cât să compensez pentru toată lipsa ei din viața ta și mi-am ținut promisiunea, dar cel mai mult mă bucur că tu ai simțit iubirea mea! Mă bucur că nu există în sufletul meu greutate și apăsare pentru că aș fi putut să îți arat sau zic mai des sau mai mult pentru că ți-am zis și arătat mereu, cu toată forța Universului! Mă bucur că ți-am cumpărat flori de ziua ta de naștere, nu de asta. Mă bucur că ți-am cerut iertare când ai putut să-mi zici în cuvinte că mă ierți.

Mă bucur că am avut încredere în tine, mă bucur că m-ai iubit! Mă bucur că te-am făcut să râzi, mă bucur că am avut răbdare, mă bucur că ți-am gătit, mă bucur că te-am numit bărbatul meu și că m-ai numit femeia ta! Mă bucur că tu ești tatăl copilului meu, mă bucur că tu ai fost cel mai bun prieten al meu. Ma bucur că m-ai învățat să respect un BĂRBAT și mă bucur că mi-ai arătat cum trebuie să fie tratată o FEMEIE! Mă bucur că m-ai învățat să îmi iubesc corpul și cu burtică, celulită, vergeturi la fel de mult ca pe cel de copilă.

Mă bucur că nu regret nimic! Îmi pare rău doar de faptul că mai aveam să ne oferim și nu mai putem! Și nu mă bucur că ai plecat atât de devreme, dar mă bucur mult mai mult de toate cele de mai sus! Mă bucur că ai fost aici și că eu am fost suficient de norocoasă încât să-mi oferi și să îți ofer atâtea. Till next time, babyshor! @nosfezilla", a fost mesajul postat în urmă cu doar câteva ore. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

UPDATE 12 iulie 2023: Mădălina Crețan a dat dovadă de tărie în toate aceste nouă luni care s-au scurs de la decesul regretatului său soț și a încercat să îi ofere fiicei sale confortul emoțional de care avea nevoie. În ciuda străduințelor familiei, fetița de 7 ani a avut nevoie și de ajutor specializat, căci pierderea tatălui a fost prea greu de suportat pentru ea. Văduva artistului a vorbit despre suferința fiicei sale în emisunea „În Oglindă” de la Kanal D2, unde a făcut și alte dezvăluiri despre cea mai grea perioadă a vieții lor. Se pare că micuța nu a știut cum să își gestioneze emoțiile și a căutat să creeze în jurul ei un scut de apărare care să o protejeze de durerea simțită.

„Ei doi au avut o relație extraordinară și atunci Iris a trecut și ea prin foarte multe etape.(…) Am avut nevoie și în ceea ce o privește pe ea de suportul unui psiholog… Am avut nevoie de patru luni de terapie cu Iris, săptămânal. Pentru că la vârsta asta e foarte sensibilă situația; ea s-a închis în primă fază foarte tare, a ales cumva să îl elimine pe tatăl ei din viața ei, își închisese amintirile, lucrurile pe care le trăisem împreună. Eram doar eu cu ea. A fost foarte dificil.”, a mărturisit soția lui Nosfe, în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță.

Deși a ascuns cât de mult a putut suferința și a încercat să arate că este puternică, Mădălina Crețan nu poate pretinde că a acceptat ușor cele întâmplate. Mai ales în primele zile după moartea soțului, șocul ei a fost imens și a avut nevoie de calmante pentru a face față realității. În cadrul aceluiași interviu, a rememorat și clipele trăite în ziua înmormântării.

„Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut. A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (…)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice.”, a mai zis Mădălina Crețan în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

UPDATE 09 mai 2023: La mai bine de jumătate de an de la moartea regretatului artist român Nosfe, soția sa, Mădălina Crețan le-a dezvăluit fanilor detaliile pe care fiica ei vrea să le cunoască despre tatăl său care a murit subit la doar 37 de ani. Văduva îndurerată a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare despre regretatul său soț, în care a mărturisit că a fost un părinte și un partener de viață model.

Îndrăgitul artist Nosfe s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022, după ce a suferit un atac cardiac. Soția sa, Mădălina Crețan, a trecut prin clipe extrem de grele, singurul motiv pentru care s-a menținut puternică fiind fiica sa, rodul iubirii dintre ea și regretatul cântăreț.

Mesaj emoționant despre Nosfe

Mădălina este o persoană extrem de activă pe rețelele de socializare și postează des imagini și texte care portretizează momente importante din viața acesteia. De fiecare dată când aceasta a distribuit o postare în care apare artistul, internauții au răspuns prompt cu mesaje de încurajare și admirație. De data aceasta, soția lui Nosfe, sau Lady Nosfe după cum este cunoscută în urma participării la emisiunea "Chefi la cuțite", le-a răspuns fanilor soțului ei la nenumăratele întrebări pe care le au, în secțiunea de Story de pe Instagram

A fost întrebată care sunt detaliile pe care ea și-ar dori ca fiica ei, Iris, să le cunoască despre regretatul său tată iar femeia a dat un răspuns cât se poate de emoționant. Ea susține că vrea ca Iris să știe că Nosfe a iubit-o necondiționat, „cel mai mult de pe această planetă”, dar și că Nosfe și-a dorit să o vadă mereu fericită. „Că a fost ființa pe care a iubit-o cel mai mult pe pământul ăsta și că tot ce și-a dorit vreodată de la ea a fost să fie fericită”, a scris Mădălina Crețan pe InstaStory.

De asemenea, soția lui Nosfe a fost întrebată dacă are de gând să își refacă viața amoroasă peste câțiva ani. Femeia nu a a ezitat să răspundă și a postat un mesaj prin intermediul căruia a transmis faptul că nu trăiește în viitor și că nu are momentan vreun răspuns la această întrebare.

Încetați să mai trăiți în viitor. Viaţa se întâmplă acum. Peste o oră, un an, 7 avem 0 control. Ca să fie loc în inima mea pentru o altă iubire ar însemna să pălească cea pe care o simt acum, iar acum simt că asta nu se va întâmpla niciodată. Iar ce se va întâmpla peste nişte ani, nu știu acum”, a scris Mădălina.

Mădălina Crețan a ținut să facă o precizare foarte importantă și anume că nu crede că va exista loc în inima ei pentru o altă iubire după decesul soțului ei.

UPDATE 24 martie 2023: Timpul se sgurge, dar familia și apropiații încă se gândesc la Nosfe și încă vorbesc despre el de parcă nu ar fi părăsit această lume. Soția lui, Mădălina Crețan, a fost invitată de curând în podcastul lui Mihai Morar și a făcut dezvăluiri tulburătoare despre cum s-a schimbat viața ei de când a rămas văduvă. Poveștile despre Nosfe pot lăsa pe oricine cu ochii în lacrimi, mai ales că sunt rostite de femeia care îl iubește și dincolo de moarte. Se pare că artistul și-a prezis sfârșitul cu mult înainte și că i s-a confesat soției în legătură cu acest subiect. Ba mai mult, avea în telefon versuri scrise pe acest subiect.

„La începutul relației, el mi-a spus, la un moment dat, că simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva pe la 45-50 de ani maxim. Am ignorat complet acea discuție, pentru că am zis că e un pic nebun. Într-unul din textele din telefonul lui am găsit iarăși scris „Eu le spun tuturor că o să mor până în 45. În fine, un nebun”. Sunt scrise în așa fel piesele astea, par a fi un testament.” a dezvăluit în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu”.

Și Nosfe nu a fost singurul care a simțit că se va întâmpla ceva cu el, căci și Iris, fiica sa, a avut o presimțire. Mama ei a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care acesta a murit.

„Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă.”, i-a mai povestit Mădălina Crețan lui Mihai Morar.

Pentru ea, relația cu tatăl fiicei sale rămâne una specială, chiar dacă nu mai sunt împreună pe această lume. Iubirea lor continuă, indiferent de ce va urma.

„Cred în suflete pereche. Nu cred neapărat în două suflete pereche. Eu cred că suntem un grup de suflete pereche și cumva ne întâlnim în diferite vieți, diferite experiențe și nu întotdeauna în aceeași formă.”, a mărturisit soția regretatului artist.

Deși durerea pe care o simte este mare, încearcă să pună fericirea copilului său pe primul plan, așa că face tot posibilul să fie puternică pentru Iris. În cadrul aceluiași interviu, a recunoscut că fiica lor este motivația care o ajută să meargă mai departe:

„Îmi doresc mult prea mult ca Iris să nu vadă o mamă tristă și atunci mi-am găsit motivație în ea și în mine să mă vindec, să renasc. Eu asta simt că se întâmplă cu mine în ultimele cinci luni. Cel puțin fac tot posibilul în direcția respectivă.”

Ca o soție iubitoare, a decis să ducă munca partenerului său mai departe. Pentru că el a lăsat în urmă sute de cântece nelansate, Mădălina Crețan și-a unit forțele cu alți colegi de-ai lui și împreună au hotărât să lanseze un album cu 20 de melodii, intitulat „UNDERDOG”. 24 martie 2023 este ziua în care fanii lui Nosfe vor putea asculta versurile pe care el le-a lăsat moștenire.

„Eu încă nu am ascultat toate cele 200 de piese pentru că nu mă simt suficient de puternică încât să trec prin fiecare piesă în parte. Povestea pe care el a pus-o în piesele astea este, în mare parte, povestea vieții lui. Din fericire, o știu pe toată. Nu pot să spun că m-a surprins ceva din tot ce a scris acolo. Sunt foarte multe piese scrise folosind verbe la trecut și atunci e imposibil să nu mă șocheze. Poate dacă el ar fi fost aici și le-aș fi ascultat, nici nu aș fi observat acele verbe folosite la timpul trecut, dar cred că ăsta este lucrul care m-a șocat.”, a mai spus ea în podcast.

UPDATE 10 februarie 2023: Au trecut aproape patru luni de când artistul nu mai este printre noi, dar nimeni nu l-a uitat. Cea mai afectată este familia lui, care încearcă să treacă peste durerea sfâșietoare și care se asigură că în urma lui rămâne tot ce a făcut el mai frumos. Soția lui, Mădălina Crețan, a vorbit despre acest subiect delicat din viața ei și a fiicei sale de 7 ani. Se pare că simte prezența lui Nosfe, chiar dacă fizic nu mai este lângă ea de pe 16 octombrie 2022.

„Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod… de exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva.”, a mărturisit soția artistului pentru Click.

Deși suferința unei femei care își pierde soțul nu poate fi descrisă în cuvinte, Mădălina Crețan refuză să se plângă. Își umple timpul cu tot felul de activități care îi dau o energie bună și chiar se ocupă de proiecte ce vor păstra vie amintirea artistului. Uite ce a mai dezvăluit:

„Nu vreau să mă plâng că îmi este greu, încerc să dau oamenilor doar pozitivitate, nu vreau să vorbesc despre necazurile mele. Acum sunt și cu studioul, vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu, piesele sale, totul în memoria lui, pentru că a muncit foarte mult NOSFE pentru asta. Așa că pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o să se lanseze melodia „Nemuritorii” unde este NOSFE și Liviu Teodorescu, în colaborare. Cred că o să se regăsească multe persoane în acea melodie, o să vedeți.”

Și micuța Tiana simte lipsa tatălui, dar mama face tot posibilul pentru a-i alina durerea. Mădălina Crețan încearcă să fie tot mai aproape de fiica ei și e de părere că doar împreună vor putea trece peste ce li s-a întâmplat.

„Copilul întreabă de NOSFE, da, de multe ori îmi zice „Unde e tati?”. Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu mergem la terapie împreună și este bine, doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră.”, a mai zis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

UPDATE 4 ianuarie 2023: Timpul se scurge cu repeziciune, dar familia, prietenii și fanii lui Nosfe nu pot uita de durerea provocată de trecerea lui în neființă. La două luni și jumătate de la moartea artistului, soția lui încă postează fotografii și videoclipuri emoționante cu tatăl fetiței sale. Prin intermediul acestor gesturi, încearcă să îi păstreze amintirea vie și să arate că iubirea ei nu se va stinge niciodată.
Iată mesajul sfâșietor postat de Mădălina Crețan pe 3 ianuarie 2023:

„Și accepți. Ok. Ai acceptat! Apoi apare dorul… și cu dorul vine și neputința aia… aia de care nu poți să fugi sau să te ascunzi nicăieri și pentru care nu există soluții. Care se instalează din ce în ce mai bine și mai adânc în fiecare os, mușchi, vas de sânge.
Cu care te trezești, cu care mergi la somn, care te însoțește la fiecare pas, fiecare acțiune, fiecare gând. Și acum trebuie să le accepți și pe astea două. Sau să înveți cumva să trăiești cu ele, să nu te zbați să le ții departe pentru că nu ai nicio șansă de câștig în lupta asta și doar te sleiești și de mai multă energie încercând. Așa că, welcome dragă dor și dragă neputință.
Vă deschid ușa, vă accept și pe voi, dar la momentul potrivit vă voi încasa chiria. Îmi veți da putere atunci când voi avea mai multă nevoie și îmi veți da cuvinte să le aștern pe foaie atunci când sufletul nu va ști foarte bine să comunice.”

Deși a acceptat că a rămas fără iubirea vieții sale, văduva regretatului cântăreț se simte neputincioasă și nu își poate stăpâni dorul imens. Dar imaginile din vremea în care Nosfe era în viață îi alină din durere. Iată fotografia atașată sub textul emoționant:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Femeia s-a gândit la regretatul ei soț și în ultima zi din 2022, când a postat o altă fotografie cu ei doi, în descrierea căreia a atașat o declarație de dragoste:

„Tu ești liniștea, căldura și lumina mea pentru totdeauna și dintotdeauna, pentru eternitate, peste univers, peste viață și peste moartea trupească. Tu ești 2022 și tot tu o să fii și 2222! Tu ești totul care îmi umple sufletul, si inima și gândurile, tu ești motivația, puterea, pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir când mi se vor termina proiectele și lecțiile aici. Te iubesc e prea puțin.”, este mesajul Mădălinei Crețan din 31 decembrie 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

UPDATE 1 noiembrie: Echipa postului Antena 1 a făcut un gest impresionant în memoria lui Nosfe! Deși emisiunea „Chefi la Cuțite” s-a filmat în urmă cu șase luni, edițiile se vor difuza așa cum au fost înregistrate. Pentru că în transmisiunea din 31 octombrie s-a anunțat revenirea artistului în concurs, producătorii au luat decizia de a-i dedica restul sezonului. Emisiunii de la sfârșitul lunii octombrie i s-a adăugat și o parte în care jurații și Gina Pistol au vorbit despre Nosfe ca om, dar și despre parcursul lor în competiție.

Gina și Sorin Bontea păreau cei mai afectați de această pierdere, căci amândoi au vorbit cu ochii în lacrimi, arătându-și regretul pentru trecerea în neființă a artistului. Și ceilalți doi chefi au exprimat în cuvinte pline de emoție ceea ce au simțit când și-au amintit de el. Este de menționat faptul că lui Cătălin Scărlătescu i-a revenit sarcina de a aduce înapoi în concurs patru concurenți care nu au fost selectați în bootcamp. A luat atunci decizia de a-l plasa pe Nosfe în echipa lui Florin Dumitrescu, ceea ce înseamnă că datorită lui, telespectatorii îl mai pot vedea pe cântăreț în emisiune.

„S-a păstrat tradiția Șatra BENZ, a venit al doilea membru Șatra BENZ în echipa mea! Nosfe e un băiat foarte mișto, foarte talentat.”, spunea chef Florin Dumitrescu în urmă cu șase luni.

Mesajele despre Nosfe în calitate de soț, tată, artist și concurent al show-ului culinar i-a făcut pe oameni să lăcrimeze în fața televizoarelor. Iată ce au transmis vedetele Antenei 1:

  • „Acum șase luni filmam emisiunea care se va difuza în seara asta. Atunci ni se alătura Nosfe, un băiat foarte bun, foarte sociabil… Nu-mi vine să cred, acum șase luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam, apoi am auzit că nu mai este…rămân fără cuvinte.”, a declarat cu regret Sorin Bontea.
  • „Nu pot spune ca l-am cunoscut foarte bine, dar Nosfe a fost un baiat tare fain. Am apreciat la el faptul ca vorbea frumos cu toata lumea. Avea un respect aparte, ma uitam la cat de mult bun simt are…”, a spus Gina Pistol cu ochii inundați de lacrimi.
  • „Spun sincer că mi-e greu să vorbesc de Nosfe. A fost un băiat cu un bun simț incredibil, soț, tată, artist. Nosfe a fost unul dintre cei mai cumsecade bărbați pe care i-am cunoscut. Bărbat în adevăratul sens al cuvântului!”, a completat Florin Dumitrescu.
  • „Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat și mi-e foarte greu să vorbesc despre un om care a fost aici în echipe la noi, un băiat tânăr care a dispărut brusc. E un șoc... Ce aș putea să spun? E ceva ce nu înțeleg.”, a zis Cătălin Scărlătescu.

------

Nu se cunoaște cauza exactă a decesului, dar se zvonește că ar fi fost vorba despre un infarct pe care l-a suferit la scurt timp după ce a susținut un concert în București. A urcat pentru ultima oară pe scenă la Romaero Băneasa, în cadrul evenimentului Trap Attack organizat duminică.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină! 🖤💔”, au transmis colegii săi de trupă.

Potrivit G4Media, artistul a fost găsit fără suflare, în sufragerie, de soția sa, Mădălina Crețan. Pe corpul neînsuflețit nu existau urme de violență. În comunicatul transmis de IPJ Ilfov se arată că femeia a sunat la 112, la ora 3:26. Medicii nu au mai putut face nimic, trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Nosfe este „Cine te așteaptă acasă”, lansată în anul 2010.

De atunci a avut multe proiecte muzicale, iar cariera sa a cunoscut o ascensiune uriașă în anul 2015 când a devenit membru și co-fondator al trupei Şatra Benz.

Plecarea sa din această lume a lăsat în urmă o durere imensă. Împreună cu soția sa, Mădălina, avea și o fetiță de 7 ani care este pasionată tot de muzică.

„Nu prea a fost nevoie să-i insuflu pentru că mă auzea pe mine în cameră, cum turuiam în continuu și cu muzica la maxim și mă mai întreba chestii și i le explicam. I-am cumpărat microfon de jucărie, pentru că mi-a cerut, clapă (...) Vreau s-o duc la pian.”, a mărturisit Nosfe într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Nosfe alături de soție și de fiica lor, în prima zi de școală
Nosfe alături de soție și de fiica lor, în prima zi de școală, pe 5 septembrie 2022

Acum, toate planurile de viitor ale familiei s-au năruit, iar partenera lui de viață a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Și-a exprimat suferința imensă în cuvinte puține, căci nu există vorbe suficient de mari pentru a descrie astfel de momente. Din postarea ei se înțelege cât de tare și-a apreciat soțul și cât de mult a însemnat el atât pentru ea, cât și pentru întreaga lume care i-a ascultat muzica.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Deși începutul în muzică a fost anevoios pentru el, Nosfe a reușit să se facă remarcat și să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți rapperi și trapperi din România.

„Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conștient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, și m-am izbit de niște realități ale hip-hopului, m-am schimbat și am început să înțeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr.”, a declarat Nosfe, în cadrul unui interviu mai vechi.

Pentru că talentul lui era apreciat și de alți artiști din țara noastră, era imposibil ca aceștia să nu își facă publice regretele și mesajele de condoleanțe pentru familia colegului lor. Iată cum sună câteva dintre ele:

  • „Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseară m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul...”, a declarat Ruby, artista alături de care lansase celebra piesă „Condimente”.
  • „Nu-mi vine să cred că postez asta, fratele meu 💔 Nu găsesc cuvinte să spun nimic potrivit 💔 Love you for infinity.”, a fost mesajul lui Nane.
  • „Odihnește-te în pace!”, a scris Antonia.
  • „Ne am văzut acu 2 seri, și ieri ți-am cerut piesa aia de o aveam împreună, că traseseși strofa la ea și m-a spart când am auzit-o. Nu mai apucăm să o scoatem. Arată-le la îngeri cine-i cel mare G. Te iubesc.”, a postat Liviu Teodorescu pe contul său de Instagram.
  • „În situații de genul acesta mi se termina cuvintele. Multa putere familiei! Condoleanțe!”, a fost mesajul lui Chef Florin Dumitrescu.
  • „Doamne!!! Nu am cuvinte!!! Un om care a pus tot sufletul in muzica lui. Atât de muncitor si determinat. Am lucrat împreună. Am scos piese împreună… nu am cuvinte. Nu pot… Doamne 💔💔💔 Drum lin către stele! 😭”, a scris Adda.

Pe lângă aceste cuvinte pline de durere venite din partea cunoscuților, familia artistului a primit și mii de mesaje de la fanii lui. Secțiunea de comentarii de la fiecare postare despre el s-a umplut de mesaje de condoleanțe și de apreciere.

Citește și: Actrița veterană Angela Lansbury s-a stins din viață la 96 de ani

Surse foto: FacebookInstagramInstagram

Surse articol: StirileprotvG4mediaA1SpynewsPlaytechFanatikClick, YouTube, Spy NewsFanatikClick

Articolul urmator
Glynis Johns, actrița din Mary Poppins, a murit. Avea 100 de ani, dar publicul ei ar mai fi vrut-o în viață cel puțin încă atât
Glynis Johns, actrița din Mary Poppins, a murit. Avea 100 de ani, dar publicul ei ar mai fi vrut-o în viață cel puțin încă atât
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.