Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Răsturnare neașteptată de situație în cazul Caracal! Alexandra ar putea fi în viață?!

Miercuri, 31.07.2019

Felix Bănilă, șeful DIICOT, a făcut astăzi o declarație care a bulversat întreaga țară: "Nu neglijăm nicio pistă pe care o putem afla inclusiv din presă. Până nu avem concluzii clare cu privire la faptul că una sau alta din cele două fete ar fi fost într-adevăr ucise, sunt doar nişte indicii, le spunem rezonabile, dar până nu avem stabilit în mod cert acest lucru, nu putem neglija nicio pistă. Prioritar este aflarea adevărului prin probe temeinice. Nu neglijăm nicio pistă pe care o putem afla inclusiv din presă. Sunt foarte multe informaţii în spaţiul public, nu ne plângem, deşi procurorii noştri lucrează din 27 iulie de când am fost sesizaţi cu ofiţerii de poliţie judiciară delegaţi.

Cu certitudine, avem competenţa de a efectua urmărirea penală, în baza OUG 78 pe 2017 care reglementează competenţa DIICOT, în materia traficului de persoane şi de minori, DIICOT are competenţă exclusivă. În acest moment nu putem neglija nicio versiune de anchetă. Ne-am dori din tot sufletul, sunt tatăl a două fete, ne-am dori să găsim victimele în viaţă.

Încă din încă din 15 aprilie şi 25 iulie, cele două victime au fost date în urmărire naţională şi internaţională"

De asemenea, în legătură cu declarațiile făcute de presupusul criminal Gheorghe Dincă - transferat în aceastp dimineață la Spitalul Jilava pentru expertiza psihiatrică, dispusă de procurorul de caz – Bănilă  a menționat următoarele: "Nu ne putem axa în mod exclusiv pe declarațiile inculpatului. Inculpatul se pare că a fost cooperant, însă la momentul în care a fost întrebat unde a aruncat cadavrele, a devenit confuz. Cu privire la victima de 15 ani, a spus că a aruncat-o în Olt, iar ulterior a spus că a aruncat-o în Dunăre. În primă fază, inculpatul nu a recunoscut comiterea faptelor, în urma discuției avute cu anchetatorii și cu avocatul, a recunoscut. Ne punem și noi întrebarea ce l-a făcut să recunoască?. Ține de conștiința lui și de modul în care înțelege să-și construiască apărarea"

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!