Renunță la burlăcie la 67 de ani! Gheorghe Gheorghiu se căsătorește cu aleasa inimii lui

Redactor Divahair.ro

UPDATE 5 AUGUST: Gheorghe Gheorghiu a anunțat data nunții! Îndrăgitul artist se însoară cu partenera lui, Gabriela, pe care a cerut-o de soție anul trecut. Cei doi pus la punct toate detaliile și sunt pregătiți să facă pasul cel mare în relația lor.

Frumosul eveniment va avea loc în America și va fi unul grandios, după cum spune cântărețul, care a trimis deja invitațiile la peste 1 000 de persoane apropiate. Partenera lui, Gabriela Băncescu, este una dintre cele mai respectate afaceriste din comunitatea de români din New York și trăiește peste ocean de ani de zile, la fel ca artistul.

"Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani", a declarat solistul, la Antena Stars.

Cu toate că ceremonia va avea loc în America, specificul va fi unul românesc, iar Gheorghe Gheorghiu nu vrea să rateze nicio tradiție. El mărturisește că și-ar fi dorit, totuși, ca nunta să fie ceva mai restrânsă, însă se bucură că vor avea parte de mulți oameni dragi în această zi specială. Viitoarea lui soție s-a ocupat de toate pregătirile și este vorba despre multe planificări, având în vedere numărul impresionant de participanți.

"Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații la câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mi mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă", a dezvăluit el.

Ani de-a rândul a cucerit inimile româncelor și nu puține au fost cele ce au încercat să-i intre în grații. Totuși, se pare că Gheorghe Gheorghiu nu a simțit nevoia să facă pasul cel mare până anul acesta.

Dragostea nu ține cont de vârstă și, așa cum spune chiar artistul, vine o vreme când fiecare bărbat serios trebuie să se așeze la casa lui. Ei bine, se pare că lui Gheorghe Gheorghiu îi vor suna clopotele de nuntă în viitorul apropiat, după ce acesta și-a cerut în căsătorie partenera de viață. Marele pas a fost făcut în Ajunul Crăciunului, după cum a mărturisit chiar vedeta; și-au ales deja și nașii de cununie, Maria Dragomirescu și soțul ei fiind cei ce le vor deveni părinți spirituali.

La cei 67 de ani ai săi trăiește o poveste de dragoste minunată, pe care vrea să o onoreze și în fața altarului. Se cunoaște cu partenera sa de viață de mai bine de 30 de ani și au avut mereu o chimie, care pe parcus s-a transformat într-o poveste frumoasă.

De ce vi se pare că este așa un mare șoc? Am realizat că vine o vreme când orice bărbat serios trebuie să se așeze la casa lui. Deocamdată mă așez la casa ei. Sunt la New York acum. Ne-am cunoscut acum 30 de ani”, a spus artistul într-o emisiune TV.

Se pare că toată lumea a primit cu zâmbetul pe buze vestea, inclusiv fiica artistului, Andra (32 de ani), stabilită de ani buni peste ocean. “Inevitabil urmează și nunta. Nu știu dacă o să facem chestii cum fac adolescenții, cu rochie de mireasă, dar o să facem o petrecere frumoasă și o să ne îmbrăcăm civilizat. Ea din căsnicia precentă are un băiat și o fată. Ea e studentă la medicină, el manager la restaurant. Andra, fiica mea, s-a bucurat. Mi-a zis că trebuie să fie cineva care să aibă grijă de mine, pentru că noi ne vedem rar”, a completat artistul.

Gheorghe Gheorghiu s-a iubit vreme de patru ani cu o altă figură cunoscută din showbiz-ul românesc. El și Anca Țurcașiu au format unul din cele mai iubite cupluri ale anilor ’90, cu toate că exista o diferență de vârstă de 16 ani între cei doi.

Surse: okmagazine.ro, impact.ro, spynews.ro.

Articolul urmator De ce nu se sărbătorește Sfântul Gheorghe pe 23 aprilie anul acesta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.