Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

S-a decis în România! Săptămâna de lucru va avea 4 zile lucrătoare în loc de 5!

Redactor Divahair.ro

Săptămâna de lucru va fi de luni până joi inclusiv, cu 3 zile de weekend. De varianta aceasta de lucru, din păcate, vor beneficia numai angajații uneifirme din Craiova, și anume SV Oltenia Consult. Inovatorul concept a fost adoptat destul de recent de compania craioveană care activează pe segmentul de consultanță pentru accesarea de fonduri europene., angajații ei lucrând doar de luni până joi. Ce vis frumos pentru noi restul, nu-i așa?

Cum de au ajuns patronii SV Oltenia Consult la așa decizie? "Capacitatea de muncă a unui angajat este semnificativ mai mare în varianta de săptămână de 4 zile lucrătoare. Pur și simplu se observă o schimbare de atitudine, toată echipa se simte mai bine la muncă și se concentrează pentru a face totul rapid și bine. Clienții noștri sunt de asemenea mulțumiți de performanțe în ceea ce privește proiectele lor. Putem spune că toată lumea este fericită și iese pe plus cu această nouă abordare a timpului de lucru", a declarat presei Lucian Naum, reprezentantul SV Oltenia Consult.
Concluziile după câteva săptămâni de lucru cu weekend de 3 zile? Oficialii SV Oltenia Consult vor păstra această formulă de lucru pe termen lung, productivitatea angajaților fiind în creștere.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!