Sexy-vecina de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: "Am făcut 2 facultăți și am locuit cu 4 băieți în cameră"

Sexy-vecina de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: "Am făcut 2 facultăți și am locuit cu 4 băieți în cameră"

Redactor Divahair.ro

A făcut parte din echipa emisiunii “Prietenii de 11”, alături de Diana Munteanu şi Florin Ristei, până în la finalul lunii februarie când aceasta a fost scoasă din grilă, pentru ca mai apoi să se mute la cel mai popular show al canalului TV, matinalul. Ramona Olaru – căci despre ea vorbim, a devenit de câteva luni parte a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a înlocuit-o pe Flavia Mihășan, fosta vecină care va deveni mămică în viitorul mai mult decât apropiat.


Deși, din afară, Ramona poate părea doar o blondă frumoasă care îngroașă rândul vedetuțelor de la TV, ei bine… tânăra de 26 de ani este mai mult decât școlită. Superba vecină a matinalilor Răzvan și Dani a terminat Facultatea de Agronomie şi are masteratul în Inginerie. Nu a profesat niciodată în domeniile studiate până în prezent. „Nu aveam de gând să lucrez, pentru că m-am căsătorit și aveam în primul rând de gând să fac un copil, să mă ocup de el și apoi să fac ceva pe cont propriu cu soțul meu. Ceea ce încă îmi doresc să fac, nu am renunțat de tot la ideea asta, dar asta se întâmpla dacă nu ajungeam aici„ – a spus frumoasa vedetă.

Cum a ajuns tocmai la Agronomie și nu la Jurnalism sau Marketing, asemenea altor vedete de sex feminin? Ne spune chiar ea: „Am ajuns în București din întâmplare, am plecat de acasă, am zis că trebuie să fac ceva, dar nu aveam nimic în plan ce să fac. Aveam 18 ani. Și am plecat așa în neant, nu aveam niciun plan, nimic, și nu aveam unde să stau în București când am ajuns. Aveam niște foști colegi de liceu, care stăteau în căminul facultății de Agronomie, i-am sunat pe ei și atunci într-o situație din asta de criză ce pot să fac eu? Și atunci ei mi-au zis: ”Măi, cea mai bună soluție este să dai la facultatea de aici pentru că cei de aici o să îți ofere loc la cămin”. Și așa a pornit tot. Evident mi-a plăcut foarte mult ce am învățat apoi la facultate și știu foarte multe lucruri, încă le mai țin minte, dar nu m-am gândit niciodată să lucrez în domeniu. Și nici nu mă gândesc, deși soțul meu insistă pe treaba asta pentru că este o meserie foarte bănoasă dacă îți place și știi ce să faci cu ea”.

Are de gând să își folosească informațiile căpătate în anii de facultate și să activeze în domeniile respective? Se prea poate. soțul ei o tot impinge de la spate să facă asta: „Cum sunt absolventă a facultății, pot accesa și niște fonduri pe care ministerul le acordă și cu asta poți porni o afacere oricând, oricum, fără nicio problemă. Și dacă el tot insistă, poate la un moment dat o să facem și lucrul acesta, dacă se ocupă și el cu mine, asta clar, dar fără el singură, nu”.

Surse foto: captura Youtube

Articolul urmator
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.