Sinuciderea care a îngenuncheat o lume întreagă: Caroline Flack și-a luat viața, la 40 de ani

Sinuciderea care a îngenuncheat o lume întreagă: Caroline Flack și-a luat viața, la 40 de ani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 19 februarie: Medicii legiști au confirmat cauza decesului lui Caroline Flack. Regretata prezentatoare TV și-a luat viața prin spânzurare, în ziua de sâmbătă, 15 februarie.

Tragedie uriașă în lumea showbiz-ului! Decesul care a șocat o lume întreagă și peste care, pare-se, nimeni nu poate trece încă este cel al lui Caroline Flack. Prezentatoarea TV, cel mai bine cunoscută pentru rolul ei de gazdă a popularei emisiuni “Insula Iubirii” din UK, s-a sinucis la vârsta de numai 40 de ani, pe 15 februarie.

Sursa foto Imgur

Și dacă asta nu era îndeajuns de tragic, cel care a găsit-o fără suflare în apartamentul ei din Londra a fost chiar tatăl ei... Gestul vedetei a avut loc cu numai câteva zile înainte de data la care ea trebuia să se prezinte la tribunal, într-un proces în care era acuzată că și-a agresat fostul iubit, pe Lewis Burton, cu o lampă, în casa lor din Islington, provocându-i răni serioase la cap. Cu toate că ea a susținut că nu i-a făcut nimic bărbatului în vârstă de 27 de ani și a fost eliberată pe cauțiune, judecătorii au stabilit începerea unui proces în data de 4 martie a anului acesta.

Din cauza acestui incident, Caroline a fost schimbată în decembrie anul trecut din postura de prezentatoare a „Insulei iubirii”, la cârma căreia era încă din anul 2015.

Tragica veste a sinuciderii a fost făcută publică de către familia regretatei prezentatoare TV, care a lansat și o rugăminte presei: Caroline a murit, azi, 15 februarie. Am vrea să rugăm presa să ne respecte intimitatea în aceste momente dificile și să nu ne contacteze sau să ne fotografieze”.

Ce este cu adevărat tragic și înfiorător? Vedeta TV le spusese polițiștilor care îi anchetau cazul că are tendințe suicidale și că îi era extrem de frică de ce vor arăta camerele de supraveghere din momentul atacului... Dacă ar fi plecat cineva, cu adevărat, urechea la strigătul ei de ajutor, Caroline poate ar mai fi fost în viață astăzi...

 Femeia în vârstă de 40 de ani, lua antidepresive pentru problemele ei de sănătate mintală și era îngrozită de perspectiva procesului. Paramedicii au fost trimiși la ea acasă cu o zi înainte să fie găsită moartă, în urma unor temeri pentru starea ei fizică, dar nu a fost dusă la spital.

Ultima poză cu Caroline Flack în viață, aceasta de mai jos, a fost făcută publică de buna ei prietenă Mollie Grosberg, pe contul ei de Instagram. 

Sursa foto Imgur

Surse foto: Getty, Imgur

Articolul urmator
Povestea cutremurătoare a femeii care a fost ținută captivă, timp de 24 de ani, de propriul tată. A adus pe lume 7 copii în captivitate
Povestea cutremurătoare a femeii care a fost ținută captivă, timp de 24 de ani, de propriul tată. A adus pe lume 7 copii în captivitate
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.