Soția unui model din Oradea de talie mondială a fost găsită fără suflare lângă un hotel

Soția unui model din Oradea de talie mondială a fost găsită fără suflare lângă un hotel

Alida Enache

Tragedie cumplită pentru un model de talie mondială din Oradea! Soția sa rusoaică de doar 24 de ani a încetat din viață în noaptea de 17 spre 18 iulie 2022, în condiții extrem de suspecte. Tânărul este îngenuncheat de durere.

UPDATE 22 iulie: Noi detalii ies la iveală despre moartea Sofiei Olifrenko. Tânăra a fost dată dispărută de către soțul ei pentru că nu mai răspundea la telefon și nici la mesaje cu scurt timp înainte de a se întâmpla tragedia. După cum mărturisește modelul orădean, el și rusoiaca au avut o discuție aprinsă înainte cu două-trei zile de tragicul moment, iar de atunci nu au mai discutat unul cu celălalt. Din păcate, la scurt timp după ce a anunțat că partenera sa lipsește, Istvan Sarkozy a aflat că trupul ei a fost găsit neînsuflețit lângă hotel. Mai mult de atât, mama tinerei nu avea nici cea mai mică idee că fiica sa este în Instanbul. Ea credea că Sofia se află în România, alături de soțul ei.

”Am avut o ceartă. Nu am vorbit două, trei zile și apoi când am încercat să o caut, nu era online. De trei zile nu a fost pe WhatsApp. Am căutat-o pe mama ei. Mama ei știa că e în România. Eu am fost șocat că nimeni nu știe ce se întâmplă”, a declarat modelul.

Istvan Sarkozy a pornit deja către Instanbul, căci vrea să afle ce s-a întâmplat, cu adevărat, cu soția sa. Bărbatul este convins că aceasta a fost victima unei crime.

“A ucis-o cineva, sigur a fost aruncată. Probabil a drogat-o cineva. Ea niciodată în viața ei nu a luat droguri. Sunt sigur că ea nu ar fi făcut așa ceva”, a mai adăugat el.

------------

Știrea inițială

Istvan Sarkozy, un top model român originar din Oradea, și-a pierdut frumoasa soție în urmă cu doar câteva zile. Sofia Olifrenko a fost găsită fără suflare în noaptea de 17 spre 18 iulie 2022, lângă hotelul în care locuia. Aceasta ar fi căzut într-un mod extrem de suspect de la etaj.

 Imagine cu Istvan Sarkozy alături de soția sa în timp ce fac un selfie

Presa turcă a relatat tragedia astfel: "Femeia străină care ar fi căzut de la înălțime în Șișli a fost găsită moartă lângă hotel. Poliția a început o anchetă privind moartea suspectă a femeii, iar între timp, s-a aflat că o persoană a fost reținută în legătură cu incidentul. Tragedia a avut loc lângă hotelul situat pe strada Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün, în jurul orei 01:30 noaptea. Se presupune că femeia cazată la hotel ar fi "căzut" de la înălțime dintr-un motiv nedeterminat. Ancheta continuă."

Între timp, persoana care a fost reținută a dat o declarație la secția de poliție: "Am văzut-o lângă cimitirul grecesc. Nu era în stare să meargă. Am mers împreună la hotel, și ne-am dus în cameră. Apoi a ieșit liniștită pe ușă, iar eu am ieșit după ea. S-a dus pe acoperiș și s-a aruncat jos."

Imagine cu Istvan Sarkozy și soția sa în Instanbul

Sofia Olifrenko, care provenea din Vladivostok, era model de talie mondială și se afla în Instanbul în interes de muncă, cu un contract de două luni. Ea se cazase la hotelul în care și-a găsit sfârșitul sub numele de Aleksandra V. În timpul anchetei, s-au descoperit câteva imagini cu ea pe o cameră de supraveghere din zonă, în care se vede foarte clar că se clătina și că abia se mai ținea pe picioare.

Imagine cu Sofia Olifrenko într-un pardesiu bej

Soțul modelului, Istvan Sarkozy, care are tot 24 de ani, a rămas cu inima frântă. El și regretata sa parteneră se căsătoriseră cu extrem de puțin timp în urmă, mai exact în luna februarie a anului curent. Cei doi s-au cunoscut tot în Istanbul și s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Любимая Олифка (@sofi_olif)

"Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea motorul meu pentru viață, ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!", a scris modelul orădean pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Tragedie, prima soție a lui Donald Trump, moartă prematur

Surse foto: Facebook, Instagram, Instagram

Surse articol: Haberler, Cumhuriyet, Ensonhaber

Articolul urmator
Mircea Bravo a făcut accident! Soția lui a fost transportată la spital
Mircea Bravo a făcut accident! Soția lui a fost transportată la spital
Ce model de toc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce model de toc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.