Tragedie, prima soție a lui Donald Trump, moartă prematur

Tragedie, prima soție a lui Donald Trump, moartă prematur

Alida Enache

Tragedie cumplită pentru familia Trump! Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a încetat din viață la data de 14 iulie. Anunțul a fost făcut de către cei trei copii ai cuplului, prin intermediul unui comunicat.

UPDATE 21 iulie - Donald Trump, Eric și Melania s-au numărat printre participanții la funeraliile organizate la biserica  St. Vincent Ferrer C din cartierul Manhattan, New York, pentru Ivana Trump.

Ivana Trump a fost amintită ca fiind "o forță a naturii" și "întruchiparea visului american" la înmormântarea sa de miercuri din Manhattan.

"Avea creier; avea frumusețe", a spus fiul ei, Eric Trump, într-un discurs rostit la istorica biserică catolică St. Vincent Ferrer din Upper East Side. "Ea era întruchiparea visului american... Era o forță a naturii", a spus el în fața celor îndurerați. Mama sa, fost model și fostă schioare profesionistă, "putea să învingă orice bărbat pe pârtie, orice femeie pe podium". "Ne-a condus pe noi trei [copiii] cu o mână de fier, dar și cu o inimă de aur", a spus Eric despre el și frații Ivanka și Donald Jr. Donald Trump, soția Melania și fiul lor Barron au stat solemn în primul rând la slujba privată de omagiere a celebrei newyorkeze de origine cehă. Don. Jr. a fost de asemenea prezent, iar fiica sa adolescentă Kai Trump a ținut un discurs în amintirea bunicii sale iubite.

Soția lui Eric, Lara Trump, s-a adresat și ea celor îndoliați, la fel ca și Ivanka Trump, care a participat alături de soțul Jared Kushner. Tiffany Trump a fost văzută și ea în interiorul bisericii.

Într-un discurs emoționant, Ivanka Trump a descris-o pe mama ei ca fiind o deschizătoare de drumuri dură ca un ghimpe în lumea afacerilor. "Crescând, mama mea nu mi-a spus că o femeie poate face tot ceea ce își dorește - mi-a arătat", a spus ea, stăpânindu-și lacrimile. 

"Mama mea mi-a spus odată că nu există nimic ce nu poate face pe tocuri", a spus ea. "Ne-a învățat cum să pescuim cu sulița și apoi să gătim ceea ce am prins." Ea a adăugat: "Mama mea ne-a extins mințile".

Aproximativ 100 de persoane au fost prezente în interiorul bisericii, decorată cu trandafiri roșii și lumânări în onoarea Ivanei. În partea din față a bisericii gotice se aflau două imagini mărite, înrămate în aur, ale regretatei femei.

 -------------------

 

Ivana Trump (născută Zelníčková), prima soție a fostului președinte american Donald Trump, și-a dat ultima suflare în după-amiaza zilei de 14 iulie, în apartamentul ei din Manhattan. Fostul model avea 73 de ani. Teribila veste a fost dată de către cei trei copii pe care cuplul îi împarte, prin intermediul unui comunicat.

Imagine cu Ivana Trump în timpul unui interviu

"Cu profundă tristețe anunțăm decesul iubitei noastre mame, Ivana Trump. Mama noastră a fost o femeie incredibilă - o forță în afaceri, o atletă de talie mondială, o frumusețe radiantă și o prietena grijulie. A fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre curaj și tenacitate, compasiune și determinare. Mamă, cei trei copii ai tăi și cei zece nepoți îi vor simți lipsa.", se arată în comunicatul semnat de Donald Trump Jr., Ivanka Trump și Eric Trump.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Ivana Trump❤️ (@ivanatrumpfan)

Chiar și Donald Trump a deplâns în mod public moartea fostei sale soții, alături de care a trăit între 1977-1992. Acesta a distribuit un mesaj înduioșător pe contul său Truth Social, numind-o pe Ivana ”o femeie uimitoare”.

”Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în New York. Era o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai săi, Donald Jr., Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum eram toți atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a scris el.

Autoritățile din New York au declarat Ivana Trump a murit din cauze naturale, în urma unui infarct miocardic. Din păcate, și-a dat ultima suflare înainte ca paramedicii să ajungă la ea. Conform publicației ABC News care citează surse din poliție, ea a fost găsită chiar la capătul scărilor din locuința sa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irpiniatimes (@irpiniatimes)

Cine a fost Ivana Trump

Născută în ziua de 20 februarie 1949, în orașul Zlin din Republica Cehă, Ivana Trump a fost fotomodel, designer de modă și, bineînțeles, o cunoscută femeie de afaceri. Aceasta a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie. Tatăl ei a fost inginer electrician, iar mama ei a lucrat ca operator de telefonie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sonia moskowitz (@soniafotog)

După vârsta de patru ani, aceasta și-a descoperit pasiunea pentru schi, iar ulterior a ajuns în echipa națională de juniori. Mai apoi, a absolvit cursurile Universității din Praga și în 1972 a obținut diplomă de profesor de educație fizică.

Cu Donald Trump s-a căsătorit în anul 1977, însă a divorțat de acesta mai târziu, în 1992. Pe tot parcursul căsniciei lor, Ivana Trump a deținut poziții înalte în cadrul Organizației Trump: vicepreședinte al departamentului de design interior, manager al Hotelului Plaza și director executiv și președinte al rețelei de cazinouri Trump's Castle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Ivana Trump❤️ (@ivanatrumpfan)

La vremea aceea, se specula prin presă că fostul președinte american ar fi ales-o de soție pe superba blondină pentru că îl inspira și era foarte muncitoare. Separarea celor doi a avut loc după ce Ivana Trump a întâlnit-o pe amanta lui Donald Trump, Marla Maples.

"Nu vreau să provoc niciun fel de gelozie sau ceva de genul acesta, pentru că practic sunt prima soție Trump. OK? Sunt prima doamnă.", preciza fosta soție a lui Donald Trump într-un interviu din trecut.

Ulterior, într-o altă emisiune, "The Wendy Williams Show", și-a clarificat declarațiile spunând că ea este "din punct de vedere tehnic "Prima doamnă Trump"".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Ivana Trump❤️ (@ivanatrumpfan)

"Am fost prima soție. Melania este Prima Doamnă a Americii, dar eu sunt Prima Doamnă Trump, scuzați-mă, și am trei copii adulți", a explicat ea.

Înainte de a se căsători cu Donald Trump, ea a mai fost măritată cu Alfred Winklmayr din 1971 până în 1973, cu Riccardo Mazzucchelli din 1995 până în 1997. După divorțul de fostul președinte american, regretatul fotomodel a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Rossano Rubicondi, din 2008 până în 2009.

Citește și: Moment istoric la Casa Regală! Îndatoririle Reginei se schimbă radical

Surse foto: Youtube

Surse articol: Eonline, Nytimes, People

Articolul urmator
Tragedie la Hollywood. Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă
Tragedie la Hollywood. Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.