"Te rog eu frumos să lași oamenii în pace"! Reacția lui Puya la adresa personalului de la pază din timpul unui concert la Costinești

"Te rog eu frumos să lași oamenii în pace"! Reacția lui Puya la adresa personalului de la pază din timpul unui concert la Costinești

Anca Marcus

Puya a demonstrat încă o dată că muzica sa nu este doar despre ritmuri și versuri, ci și despre conexiunea profundă cu fanii săi. Recent, în timpul unui concert la Costinești, artistul și-a întrerupt momentul artistic și a reacționat furios la adresa personalului de pază al evenimentului care ar fi bruscat câteva persoane din public.

Într-un moment de conexiune pe care îl avea cu fanii săi, echipa de pază ar fi perturbat atmosfera evenimentului prin intervenția lor neașteptată asupra publicului, limitând modul în care oamenii se puteau distra în timpul concertului. Puya a fost vizibil deranjat de acest gest și a atras atenția asupra lui, cu toate că se afla în mijlocul unei piese. 

Potrivit comentariilor din online, cei de la paza ar fi fost deranjați de faptul ca fetele prezente la eveniment urcau pe umerii băieților, moment în care au simțit nevoia să restabilească ordinea. Artistul, însă, a considerat că interventia acestora a stricat atmosfera concertului și a dorit să le permită fanilor să se distreze în voie.

Nu ne strica petrecerea, te rog frumos! Auzi, te rog eu frumos să lași oamenii în pace. Te rog frumos, lasă oamenii în pace, că au venit să se distreze! Nu putem să facem toată seara asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi”, a spus Puya, în timp ce se afla pe scenă.

Momentul a fost suprins de către un fan și publicat ulterior pe Tiktok. Videoclipul a generat un val de susținere din partea utilizatorilor platformei care, în proporție foarte mare, au fost de acord cu punctul de vedere al artistului.

@vladbojan98 tot respectul pentru Puya 💯💯 #foryou #foryoupage #fyp #costinesti #megadiscotecatineretului #puya ♬ original sound - Vlad

 

În urma acestui incident, discuțiile au explodat pe platformele de socializare, unde utilizatorii și-au exprimat opiniile în ceea ce privește comportamentul personalului de pază și dreptul fanilor de a se bucura de concert. Părerea dominantă este că Puya a avut dreptate în a-și susține fanii și că evenimentele live ar trebui să fie o oportunitate pentru distracție și conexiune autentică, fără constrângeri sau interdicții nejustificate.

Cred că e singurul artist de până acum care a luat aceasta inițiativă. Omul are perfectă dreptate”, „Tot respectul, mai real decât toți artiștii la un loc”, „Respect Puya, respect artiștilor care au îmbătrânit odată cu noi!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile care s-au strâns la postarea de pe Tiktok. 

 ”Într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”

Un alt moment „marca Puya” a avut loc, în timpul unui concert susținut în urmă cu câteva luni într-un club. Artistul a avut parte de un moment inedit, când o tânără a decis să urce pe scenă și să danseze alături de el.

Îmbrăcată într-o ținută albă, domnișoara a urcat pe scenă alături de artist și a început să danseze. Puya, cu simțul umorului bine-cunoscut, s-a îndepărat de aceasta, a oprit muzica și cu un zâmbet larg pe buze, el a arătat către soția sa, Melinda, care era și ea prezentă în club.

O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya domnișoarei.

@jurnaldecalatorie1 Puya -“Eu cânt singur fară Dansatoare” 👏👏 #puya #concert #americaexpress ♬ original sound - Jurnal de Călătorie

 Puya și Melinda după aventura „Asia Express”

Puya și soția sa Melinda formează un cuplu de mai bine de 16 de ani și au împreună trei copii. Cei doi au participat la emisiunea „Asia Express”, sezonul 5, unde relația lor s-a consolidat și mai mult.

Într-un insterviu oferit de cei doi publicației Spynews, după eliminarea din emisiune, Melinda spune că relația lor s-a consolidat după Asia Express: „A fost mai greu să găsim cazare, cu dormitul acolo dacă îți dădea patul ăla dormeai, nu mai făceai figuri. (…) Au fost atât de grele probele și situația încât uitai că sunt după tine (n.r. – camerele), uneori chiar uitam. (…) Mie mi-a plăcut emisiunea dintotdeauna și chiar am zis «Ce tare e să mergi» și până la urmă chiar am mers. Ne-a unit mai mult, bănuiesc”.

După emisiune, cei doi s-au mutat în noua lor vilă construită pe Bulevardul 1 Decembrie din Capitală.

Surse foto: instagram.com

Surse articol: spynews.ro, romaniatv.net

Articolul urmator
O fetiță de 12 ani ar fi fost vândută de mama ei! Reacția dură a Gabrielei Firea: "Este șocant gestul făcut de o familie de români stabilită în Spania"
O fetiță de 12 ani ar fi fost vândută de mama ei! Reacția dură a Gabrielei Firea: "Este șocant gestul făcut de o familie de români stabilită în Spania"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.