Tragedie fără seamăn! Unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei și-a pierdut 3 copii în atentatele din Sri Lanka

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Miliardarul danez care deține celebra companie ASOS trece prin momente greu de imaginat. Anders Holch Povlsen și soția sa și-au pierdut 3 din cei 4 copii în atentatele sinucigașe care au avut loc în duminica Paștelui catolic în Sri Lanka.

Purtătorul de cuvânt al companiei celui mai bogat om din Danemarca a refuzat să furnizeze alte detalii, dar presa daneză a declarat că familia se afla în vacanță în Sri Lanka. Potrivit BBC, unul dintre copiii lui Anders Holch Povlsen a postat o fotografie pe Instagram cu doar câteva zile în urmă, care a fost geo-etichetată în Sri Lanka.

Fiica lui Povlsen, Alma, este cea care a postat o fotografie, pe Instagram, a fraților săi Astrid, Agnes și Alfred - numindu-i "trei urși mici" - în fața unei piscine încadrată de palmieri, cu doar trei zile înainte de atacurile care au ucis, până în prezent 290 de morți.

 

Sursa foto: Instagram

Povlsen, în vârstă de 46 de ani, este proprietarul firmei de modă Bestseller, care include mărci precum Vero Moda și Jack & Jones și este acționarul majoritar al retailerilor online Asos, deținând, de asemenea, un pachet important în Zalando.

Potrivit New York Times, el este și cel mai mare proprietar de pământ din Scoția. Forbes a declarat că deține mai mult de 1% din totalul terenurilor din Scoția.

 

Articolul urmator România în doliu. Unul dintre cei mai mari artiști ai țării s-a stins din viață

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.