Tragedie la Hollywood! Marele actor a încetat din viață la vârsta de 82 de ani

Tragedie la Hollywood! Marele actor a încetat din viață la vârsta de 82 de ani

Alida Enache

Tragedie mare la Hollywood! Celebrul actor american James Caan, cunoscut pentru rolul său din "The Godfather", s-a stins din viață la 82 de ani. Vestea a fost dată chiar de către familia sa printr-o postare pe Twitter.

Ieri, 7 iulie, lumea Hollywood-ului primea o veste teribilă. Actorul american James Caan, care l-a interpretat pe inconfundabilul Sonny Corleone din filmul cu gangsteri din 1970, și-a dat ultima suflare în ziua de 6 iulie. Crunta veste a fost dată chiar de către familia sa printr-un comunicat pe Twitter. Cauza morții nu a fost menționată.

"Cu mare tristețe vă informăm că Jimmy a murit în seara zilei de 6 iulie", se arată în comunicat.

"Familia apreciază dragostea de care dați dovadă și condoleanțele sincere, dar vă cere să continuați să le respectați intimitatea în această perioadă dificilă", au mai adăugat.

 Imagine cu James Caan în The Godfather

Regretatul artist era tatăl a cinci copii: Scott Caan, James Arthur Caan, Tara A. Caan, Jacob Nicholas Caan, Alexander James Caan și avea, de asemenea, o nepoată, pe Josie James Caan. Pe pacursul vieții sale a fost căsătorit de patru ori. Soțiile lui au fost: Dee Jay Mathis (1960 - 1966)​, Sheila Marie Ryan ​(1976 - 1977)​, Ingrid Hajek ​(1990 - 1995)​ și Linda Stokes (1995 - 2017).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrew Corbin (@andrewrcorbin)

Cariera lui James Caan se întinde pe parcursul a șase decenii, perioadă în care artistul a primit și un premiu Oscar pentru rolul lui Sonny Corleone din pelicula "The Godfather". Acesta a mai interpretat, de asemenea, multe alte roluri emblematice, lăsând în urma sa o adevărată comoară cinematografică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sessão Delírio (@sessaodelirio)

Imediat cum au aflat teribila veste, foștii colegi de scenă ai actorului și-au exprimat regretele.

"Jimmy a fost fratele meu fictiv și prietenul meu de-o viață. Este greu de crezut că nu va mai fi în lume, pentru că era atât de viu și îndrăzneț. Un mare actor, un regizor genial și prietenul meu drag. Îmi va lipsi.", a scris Al Pacino, care l-a interpretat pe Michael Corleone în "The Godfather"

"Niciodată nu m-am oprit din râs când am fost în preajma acestui om. Filmele lui au fost cele mai bune dintre cele mai bune. Tuturor ne va lipsi teribil", a declarat actorul Adam Sandler.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Univision Famosos (@univisionfamosos)

Antonio Banderas a spus că "un mare actor ne-a părăsit", în timp ce rapperul și actorul Ice-T a scris pe Twitter că James Caan a fost "starul meu preferat de filme dintotdeauna".

Billy Dee Williams, care a jucat cu Caan în Brian's Song, a distribuit pe contul său de Twitter o fotografie nedatată cu cei doi, în ultimii ani din viață ai regretatului actor. "Colegi de echipă și prieteni până la sfârșit. RIP Jimmy", a scris Williams în dreptul imaginii.

Robert De Niro a menționat, de asemenea, că a fost "foarte foarte trist să audă despre moartea lui Jimmy".

Citește și: Actorul care și-a ucis propria mama, cu sânge rece, plănuia să-l ucidă și pe Prim-Ministrul Canadei

Surse foto: Youtube

Surse articol: Aljazeera, CNN, Nytimes

Articolul urmator
Și-a dedicat viața pacienților ei, dar a murit subit la 40 de ani! Georgiana Scurtu, medic la un spital din Iași, va rămâne mereu în amintirea celor cărora le-a salvat viața
Și-a dedicat viața pacienților ei, dar a murit subit la 40 de ani! Georgiana Scurtu, medic la un spital din Iași, va rămâne mereu în amintirea celor cărora le-a salvat viața
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.