Un bărbat recunoaște că a cheltuit 73.000 de dolari pe operații estetice și nu se oprește curând. "Vreau să arăt ca o păpușă"

Un bărbat recunoaște că a cheltuit 73.000 de dolari pe operații estetice și nu se oprește curând. "Vreau să arăt ca o păpușă"

Lorena Pintilie

Faceți cunoștință cu Patrick, un bărbat din Marea Britanie care a ajuns pe prima pagină a ziarelor pentru abordarea unică a exprimării de sine pe care o are. A cheltuit un total de 58.000 de lire sterline (72.719 de dolari) pe Botox și intervenții chirurgicale pentru a obține un aspect asemănător cu cel al unei păpuși. A devenit cunoscut pentru părul blond deschis la culoare, genele lungi și buzele pline, fiind adesea confundat cu o femeie. Cu toate acestea, Patrick a precizat că nu se identifică drept femeie și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu va înceta să își facă operații estetice.

Ceea ce este cu adevărat uluitor la abordarea lui Patrick este faptul că recunoaște că este interesat exclusiv de obținerea a ceea ce el numește „un look de plastic”. Acest lucru l-a determinat să cheltuiască suma uriașă de aproape 73.000 de dolari pe proceduri cosmetice, inclusiv adăugarea recentă a unui set complet de fațete, care a costat 2.500 de lire sterline.

Patrick a început să se supună procedurilor cosmetice la vârsta de 18 ani și a explicat că preferă un aspect mai feminin, deoarece trăsăturile lui naturale erau deja destul de feminine. Acesta a declarat într-un interviu că se supune acestor tratamente și operații estetice din simplu fapt că „adoră aspectul de păpușă de plastic” pe care acestea i le oferă.

O femeie cunoscută în mediul online spune că "i-a explodat capul" în timp ce era în avion

Deși este des confundat cu o femeie, nu dorește să-și schimbe sexul, așa cum fac unele persoane care urmăresc un aspect similar, dar, se declară fascinat de lejeritatea cu care poate să treacă de la un look masculin la unul feminin ori de câte ori dorește.

Este mai ușor pentru mine să mă adaptez la o față feminină, deoarece trăsăturile mele naturale nu erau foarte masculine nici înainte de proceduri”, explică el. Este demn de remarcat faptul că, de când și-a făcut prima operație, la 18 ani, Patrick și-a făcut în mod regulat intervenții în fiecare lună în diferite părți ale feței, cum ar fi buzele, bărbia, zona pomeților și obrajii, precum și Botox la fiecare 3 luni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Mast (@patrichaflatwood)

De la prima lui vizită la un salon de chirurgie plastică, Patrick a cheltuit în total 45.500 de lire sterline pe Botox și alte tratamente cosmetice. Dar asta nu este tot! Și-a făcut și o operație la nas și un lifting facial. „Îmi place aspectul de plastic”, a declarat el.

Scopul final al lui Patrick este acela de a obține un aspect simetric și fără cusur, ca o păpușă. Admiră perfecțiunea pe care o reprezintă păpușile și își "prelucrează" trăsăturile pentru a obține un aspect similar. Este interesant modul în care oamenii se inspiră din diverse surse atunci când vine vorba de stilul și aspectul lor personal, spun unii internauți, însă alții susțin că a dus lucrurile prea departe, exagerând cu cantitatea de Botox pe care și-a injectat-o de-a lungul anilor.

Femeia care reușește să cheltuiască zilnic 50.000 de dolari din banii părinților

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Mast (@patrichaflatwood)

Îmi place look-ul pentru că le arată celorlalți că am foarte multă grijă de mine și că sunt un perfecționist. Am cheltuit o mulțime de bani pe operații și nu am de gând să mă opresc prea curând”, a adăugat acesta.

Ce părere aveți despre abordarea lui Patrick în ceea ce privește exprimarea de sine? Este sau nu prea mult?

Surse foto: Instagram - Patrick Mast (patrichaflatwood)

Surse articol: Bright Side

Articolul urmator
Cum a ajuns o fată moartă să fie cea mai sărutată fată din lume. Misterul creat în jurul decesului său încă intrigă toată planeta
Cum a ajuns o fată moartă să fie cea mai sărutată fată din lume. Misterul creat în jurul decesului său încă intrigă toată planeta
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.