Un șef din Poliție șochează! Le cere femeilor bătute de soț să nu mai sune la 112 noaptea

Redactor Divahair.ro

Un șef din Poliția Română a șocat pe toată lumea, după ce a spus că victimele violenței domestice exagerează, atunci când sună la 112.

“Femeile care primesc o palmă din partea soţilor exagerează atunci când sună la 112 şi nu ar trebui să-i deranjeze pe poliţişti în miez de noapte, deoarece pot aştepta şi până dimineaţa”, a spus Vasile Oprișan în cadrul unei emisiuni la un radio local.

Declarațiile bărbatului a a stârnit numeroase reacții negative, iar conducerea Poliției Române a declanțat cercetări în acest caz.

„Referitor la declarațiile făcute de inspectorul șef al I.P.J. Bacău, în timpul unei emisiuni difuzate la un post de radio din județ, facem următoarele precizări:

Conducerea Poliției Române a dispus verificări cu privire la acest aspect, întrucât prevenirea și combaterea violenței domestice reprezintă una dintre prioritățile instituției noastre.

La finalul acestor verificări, vom reveni cu detalii referitoare la cele constatate și la măsurile dispuse”, se arată într-un comunicat dat de Poliția Română.

Articolul urmator O mamă își vede fiul la știri ca suspect de crimă și îl duce chiar ea la secția de poliție

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.