Lady Gaga este in scaun cu rotile!

 Lady Gaga este in scaun cu rotile!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cantareata a anulat turneul "The Born This Way Ball" din cauza unei operatii la sold, in urma careia este nevoita sa se deplaseze cu ajutorul unui scaun cu rotile. Totusi, in ciuda acestei nefericite intamplari, excentrica artista face haz de necaz, punand chiar si un nume noului sau ajutor. Artista le-a facut cunostinta fanilor de pe Twitter cu Emma, scaunul cu rotile, impartasind chiar si o fotografie cu "noul ei prieten".

Aceasta postare vine dupa ce Lady Gaga, extrem de suparata, si-a cerut scuze pentru faptul ca si-a dezamagit fanii, anuland turneul mult asteptat. Ea a recunoscut ca este dezamagita de ea insasi: "Nici nu stiu ce sa spun. Am incercat sa maschez atat rana cat si durerea cat am putut, insa in ultimul timp lucrurile s-au agravat [...] Sper ca voi sa ma puteti ierta pentru ca eu deocamdata nu pot. Sunt devastata si trista. Sper sa imi revin cat mai repede. Urasc ce mi se intampla. Va iubesc si imi pare rau!".

Insa artista promite ca nu va lasa lucrurile asa. Dupa ce isi va reveni, ea va continua turneul care in mod normal ar fi trebuit sa se termine pe 20 martie 2013.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Articolul urmator
Crina Matei a postat prima fotografie cu fiica ei adoptată. Ce frumoasă este micuța Charlotte
Crina Matei a postat prima fotografie cu fiica ei adoptată. Ce frumoasă este micuța Charlotte
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.