A aparut aproape dezbracata pe covorul rosu! Descopera vedeta!

A aparut aproape dezbracata pe covorul rosu! Descopera vedeta!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

A devenit cunoscuta in special datorita relatiei din trecut pe care a avut-o cu Kanye West, iar acum a tinut sa intoarca toate privirile la editia din acest an a MTV Video Music Awards, purtand o tinuta provocatoare.

Amber Rose

Amber Rose, caci despre ea este vorba, a pasit pe covorul rosu mai mult dezbracata decat imbracata. Vedeta in varsta de 30 de ani a purtat o rochie realizata integral din lanturi argintii, semnata Laura Dewitt, care ii lasa la vedere aproape in totalitate silueta voluptoasa.

Amber Rose Amber Rose

Tinuta lui Amber a fost inspirata de o aparitie a lui Rose McGowan de la MTV VMA din 1998. La acea vreme, actrita era iubita lui Marilyn Manson si si-a facut aparitia pe red carpet purtand o rochie neagra din plasa, care lasa totul la vedere. Rose si-a acoperit doar zona intima cu un slip minuscul, in vreme ce sanii si posteriorul ei au fost expusi in totalitate.

Rose McGowan Rose McGowan

Se pare ca rochiile transparente si lipsa unor piese de lenjerie intima este metoda cea mai sigura de a atrage atentia pe covorul rosu, iar vedetele au apelat la ea atunci cand au vrut sa atraga toate privirile. Si au reusit... Un astfel de exemplu este si cantareata Rihanna care, in urma cu doar cateva luni, a imbracat o rochie mai mult decat transparenta la evenimentul oficial CFDA Awards (Council of Fashion Designers of America).

Gala MTV Video Music Awards a avut loc anul acesta pe 24 august in complexul The Forum din orasul Iglewood, California. MTV VMA este considerat unul dintre cele mai extravagante evenimente din industria muzicala, unde sunt premiate videoclipurile din spatele unor piese. Totodata, castigatorii sunt recompensati cu un trofeu mai putin obisnuit - o statueta a unui astronaut denumit Moonman.

Tu ce parere ai despre aparitia lui Amber Rose la premiile MTV Video Music Awards 2014?

Sursa foto: Splashnews, rosemcgowan.com

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Alina Pușcaș! Vedeta este răsfățată în fiecare zi de soțul ei, bărbatul care a făcut-o mamă de trei ori
Ce familie frumoasă are Alina Pușcaș! Vedeta este răsfățată în fiecare zi de soțul ei, bărbatul care a făcut-o mamă de trei ori
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?
Incepe quiz
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.