Aceasta vedeta isi indeamna fanele sa se masturbeze

Aceasta vedeta isi indeamna fanele sa se masturbeze

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Miley Cyrus continua sa socheze! Dupa ce si-a uimit inca o data fanii cu un pictorial nud, pentru V Magazine, cantareata in varsta de 22 de ani a facut o declaratie uluitoare pe Instagram. Ea le-a dezvaluit celor peste 14 milioane de followeri, care este metoda ei preferata de relaxare. Nu, vedeta nu se detaseaza de stresul cotidian doar fumand cantitati deloc neglijabile de marijuana, ci... masturbandu-se!  

Alaturi de o fotografie ce o infatiseaza cel mai probabil, chiar pe ea cu mana in pantaloni, fosta vedeta Disney a scris: "Cate o sesiune de masturbare pe zi, tine haterii la distanta". Crezi ca imaginea cu pricina, insostita de o asemenea marturisire i-a scandalizat pe fanii vedetei? Ei bine, poza in care Miley isi baga mana in pantaloni a strans deja sute de mii de like-uri pe Instagram.

Cu toate acestea, tindem sa marturisim ca dezvaluirea vedetei nu ne-a luat, in totalitate, prin surprindere. Daca ne aducem bine aminte, Miley a postat in urma cu cateva luni, pe acelasi Instagram, o fotografie destul de explicita. Ea le arata mandra admiratorilor sai noua sa achizitie: un vibrator sub forma de mana, denumit sugestiv "Mana lui Adonis". Ca sa nu mai vorbim de scenele cu incarcatura erotica din videoclipul piesei "Adore you", in care Miley Cyrus aproape ca se masturbeaza, sau de momentele vulgare din concertele sale.

Tu ce parere ai despre declaratia lui Miley Cyrus?  

Foto: Splashnews, Instagram

Articolul urmator
Ce probleme de sănătate are Iulia Albu. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar înainte să primească un diagnostic
Ce probleme de sănătate are Iulia Albu. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar înainte să primească un diagnostic
Ai stofa de vedeta?
Incepe quiz
Ai stofa de vedeta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.