Cat de vulgara a devenit Miley Cyrus! Nici fanii nu o mai inteleg!

Cat de vulgara a devenit Miley Cyrus! Nici fanii nu o mai inteleg!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Miley Cyrus reuseste cu succes sa isi transforme concertele in adevarate spectacole de striptease. Pentru turneul sau european "Bangerz", vedeta a imbracat tinute sumare si si-a dezgustat fanii prin gesturile sale vulgare.

Cantareata nu tine cont de faptul ca in public cu siguranta se afla copii, care o privesc ca pe un adevarat idol, considerand-o un model demn de urmat. Ea nu este constienta de influenta pe care o are asupra fanilor sai minori si nu se teme sa faca spectacole care, judecand dupa imagini, ar trebui interzise persoanelor sub 18 ani.

O mama care si-a dus fetita de 15 ani la cel mai recent concert al vedetei din Londra, sustine ca nu stie nici acum ce a fost in capul ei cand a acceptat sa isi duca fiica, Elsa, la spectacolul dezgustator. Ei nu i-a venit sa creada cat de multi copii sub 10 ani, de mana cu parintii lor de-a dreptul rusinati, se aflau in sala. Nu mare i-a fost mirarea femeii respective cand o fetita de doar 9 ani ii spunea mamei sale ca a ramas socata de prestatia lui Miley si ca nu intelege de ce artista se preteaza la asa ceva.   

Acest comportament de-a dreptul vulgar nu denota decat ca Miley Cyrus nu isi mai respecta deloc fanii. In dorinta ei de a se desprinde de imaginea de printesa Disney, pe care si-a creat-o odata cu personajul Hannah Montana, Miley intrece orice limita a bunul simt. Sa-ti descriem pe scurt cam ce s-a intamplat la ultimul concert al vedetei de la Londra?

Incepem cu ale sale costumatii care deveneau tot mai sumare. Pe langa un body confectionat numai din bancnote false imprimate cu chipul sau, Miley nu s-a sfiit sa imbrace costume cat mai decupate, cat mai transparente sau cat mai stralucitoare, care abia reuseau sa ii acopere zonele intime. Pe unul dintre ele puteam admira o gura cu limba scoasa, gest care deja a devenit marca inregistrata a artistei.

Nu de putine ori, Miley Cyrus si-a "incantat" publicul cu miscari lascive si gesturi deochiate. La un moment dat, ea s-a urcat pe o masina si a inceput sa se plesneasca singura peste fund, atingandu-si apoi vulgar zona genitala, in timp ce statea cu picioarele desfacute, pe un pat imens. Conform unui spectator stupefiat, in timpul unei piese, artista "si-a incurajat fanii sa se sarute intre ei cu limba", ca mai apoi sa le dea de inteles ca este bine sa se drogheze. Scandalos este putin spus! 

Tu ce parere ai despre show-ul lui Miley Cyrus? Ai vrea sa asisti la vreun concert de-al sau? 

Articolul urmator
Ce probleme are Andreea Tonciu cu fiica ei: "Eu nu mă înțeleg cu fata mea"
Ce probleme are Andreea Tonciu cu fiica ei: "Eu nu mă înțeleg cu fata mea"
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine
Incepe quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.