Acestei vedete i-a cazut un dinte IN DIRECT!

Acestei vedete i-a cazut un dinte IN DIRECT!

Eugenia Dinescu, redactor

In cadrul emisiunilor live, orice se poate intampla. Iar ghinionul a facut ca Sharon Osbourne sa isi piarda un dinte… in direct! In varsta de 62 de ani, sotia rockerului Ozzy Osbourne, modera emisiunea pe care o prezinta la postul american CBS, atunci cand unul dintre canini pur si simplu i-a alunecat din gingie.

 “La naiba! Imi cade dintele!” a exclamat Sharon atunci cand a realizat ca este pe cale sa isi piarda unul dintre dinti.

Invitatele ei, printre care se aflau si actrita din “Friends”, Lisa Kudrow, si cantareata country Sheryl Underwood, au fost de-a dreptul oripilate, dar Sharon le-a linistit rapid, asigurandu-le ca “Nu e nicio problema, e unul din acele implanturi. E un implant!”, a mai spus Sharon reusind sa-si pastreze calmul.
Desi nu i-a cauzat alte neplaceri in afara celor de ordin estetic, mama lui Kelly si Jack Osbourne nu s-a sfiit sa transforme incidentul intr-un moment memorabil de televiziune, insistand asupra lui cu umor: “Am cheltuit o intreaga avere pe blestematia asta care acum cade! Cum sa continui emisiunea asa? Serios, are cineva niste lipici? Trebuie sa luam o pauza de urgente medicale dentare!”

Sharon si-a scos apoi dintele, aratand intregii audiente spatiul ramas gol. Desi a incercat sa-l fixeze inapoi, implantul dentar nu s-a mai prins, astfel ca Sharon nu a avut nicio alta optiune decat sa conduca restul interviului acoperindu-si partea dreapta a gurii cu mana.

Urmareste si tu imaginile cu Sharon Osbourne si implantul dentar buclucas:

Din pacate, Sharon nu se afla la primul incident neplacut cauzat de dantura, aceasta declarand in memoriile ei publicate ca Ozzy Osbourne, intr-un atac violent, i-a scos dintii din fata pe vremea cand inca facea parte din Black Sabbath.

Articolul urmator
Povestea de viață a Teodorei Mareș. Zâmbetul ei timid a ajuns mereu direct la inimile spectatorilor și telespectatorilor
Povestea de viață a Teodorei Mareș. Zâmbetul ei timid a ajuns mereu direct la inimile spectatorilor și telespectatorilor
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.