Adam Levine se dezbraca pentru fanele sale!

Adam Levine se dezbraca pentru fanele sale!
Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Adam Levine, solistul uneia dintre cele mai de succes trupe internationale, Maroon 5, a acceptat sa isi arate corpul plin de tatuaje intr-un pictorial incendiar pentru revista 7 Hollywood. Foarte increzator si constient de faptul ca arata senzational, Adam pare sa se fi simtit excelent pe parcursul sedintei foto, el cantand si dansand in tot acest timp.

Chiar daca in primele fotografii Adam apare ceva mai imbracat, pana la sfarsit acesta scapa de camasa Burberry ce ii acopera tatuajele, ramanand doar intr-o pereche de jeansi, spre deliciul cititoarelor. De asemenea, starul, care de curand si-a lansat propriul parfum in colaborare cu Burberry, a profitat de acest pictorial pentru a-l promova. 


Parfumul este unisex si se numeste 222, Adam declarand ca 2 este cifra lui norocoasa. Faptul ca solistul Maroon 5 a lansat un produs de acest fel este o surpriza, avand in vedere ca, nu demult, el a spus ca ar vrea sa interzica parfumurile create de celebritati. Totusi, Adam marturiseste ca a fost incantat de faptul ca a avut posibilitatea de a crea un parfum de calitate, cu un miros elegant. 

Aceasta nu este prima data cand Adam Levine se dezbraca pentru cititoare! In anul 2011, el a pozat nud pentru a sustine o campanie impotriva cancerului testicular, fotografiile facand senzatie in randul fanelor sale! 

Mai multe fotografii gasesti aici: https://www.divahair.ro/stiri/vedete/adam_levine_se_dezbraca_pentru_fanele_sale!_/galerie  

1 Vezi galeria foto » 2 3
Articolul urmator
Cătălin Botezatu, declarații fără perdea despre lecțiile sale de viață: „Banii pot cumpăra orice, chiar și iubirea”
Cătălin Botezatu, declarații fără perdea despre lecțiile sale de viață: „Banii pot cumpăra orice, chiar și iubirea”
Alege o vedetă și îți spunem un adevăr ascuns despre tine!
Incepe quiz
Alege o vedetă și îți spunem un adevăr ascuns despre tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    gina (anonim)
    5 martie 2013 02:02

    De-abia astept sa apara parfumul in magazine specializate cum e aoro.ro. Adam e preferatul meu :)