Afla ce nume va purta fiul lui Mircea Badea

Afla ce nume va purta fiul lui Mircea Badea

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Carmen Bruma si Mircea Badea au ales in sfarsit un nume pentru baietelul lor, care a venit pe lume in urma cu cateva zile, pe cale naturala. Oricat de mult si-ar fi dorit prezentatorul sa isi boteze fiul Taz sau Vasilica 2014, cei doi au decis ca oficial, micutul sa poarte numele de Vlad.

Insa potrivit declaratiilor frumoasei prezentatoare tv, acesta este doar un nume provizoriu ce poate suferi modificari pana cand va fi inregistrat. Tot Carmen a recunoscut ca numele de Vlad a fost in totalitate alegerea ei. De altfel, chiar si Badea a declarat acum cateva zile ca "mama lui are cateva idei, eu nu am niciuna productiva. Nepotica mea vrea sa il cheme Taz dupa ce a epuizat toate desenele animate. Numele de Vasilica 2014 e un nickname".

Carmen a marturisit pentru Antena Stars ca cel mic este momentan "un copil intelegator, tolerant, nu se isterizeaza si nu plange fara motiv". Cu toate acestea, atunci cand a fost intrebata daca are de gand sa mai aduca pe lume un copil, proaspata mamica a raspuns ca oricum i-a luat foarte mult timp sa se decida daca vrea sau nu sa ramana gravida si ca, deocamdata, nu se gandeste sa conceapa un al doilea copil.

Sursa foto: Facebook

Articolul urmator
Viața lui Mircea Baniciu, copilul sărman care a renăscut din cenușă ca pasărea Phoenix
Viața lui Mircea Baniciu, copilul sărman care a renăscut din cenușă ca pasărea Phoenix
Ce nume ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce nume ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.