Carmen Bruma a nascut! Vezi prima poza cu bebelusul!

Carmen Bruma a nascut! Vezi prima poza cu bebelusul!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Mircea Badea si Carmen Bruma au devenit, oficial, parinti! Miercuri seara, mai exact la ora 22:34, iubita realizatorului tv l-a adus pe lume, pe cale naturala, pe "Vasilica 2014". In cursul zilei de ieri, mesajul "Impingeeeeee!!!" insotea o imagine ce il infatisa pe Badea in culmea fericirii, in sala de asteptare a maternitatii, alaturi de prietenii sai.

Dupa o asteptare de cateva ore bune, realizatorul a anuntat in stilul sau caracteristic, tot pe Facebook, ca baietelul s-a nascut si ca atat el, cat si Carmen, sunt perfect sanatosi: "Ora 22.34. S-a nascut. Ambii ok. 3,430 kg, 51 cm, a luat nota zece. Se va prinde mai tarziu ca notele de zece nu-i folosesc la nimic".

Carmen a postat deja prima poza cu bebelusul sau, impreuna cu mesajul: "Gata, in sfarsit am nascut:)! Natural, asa cum mi-am propus. Vasilica 2014 are 3,430 kg , 52 cm si , in curand, alt nume:). Multumesc colectivului medical de la Spitalul Regina Maria Baneasa pentru profesionalismul desavarsit. Ii sunt recunoscatoare doamnei doctor Luminita Enache pentru ca mi-a respectat si sustinut hotararea de a naste natural! Revin cu detalii".

Se pare ca primul copil al cuplului a mostenit personalitatea puternica a parintilor sai, el lasandu-se destul de mult asteptat! Desi Carmen era ferm convinsa ca va naste pe data de 26 aprilie, iata ca "Vasilica" s-a incapatanat sa vina pe luma abia in saptamana 41. Carmen Bruma, care a ajuns la spital in cursul zilei de ieri, isi pregatise geanta pentru maternitate in urma cu mai bine de 3 saptamani.

La sfarsitul lunii aprilie, ea le marturisea fanilor sai de pe Facebook ca este nerabdatoare sa isi aduca baietelul pe lume: "Saptamana 39. Nu mai am rabdare". Desi ar fi sperat sa nasca de ziua ei, pe 9 mai, nici atunci copilul nu a dorit sa vina pe lume: "37 de ani. Nu stiu daca imi petrec ziua la maternitate sau acasa", dezvaluia Carmen cu o saptamana in urma. Dar iata ca dupa o lunga asteptare, "Vasilica 2014" a venit in sfarsit pe lume dupa 41 de saptamani!  

Carmen Bruma a dezvaluit ca este gravida abia dupa 4 luni de sarcina. Vedeta in varsta de 37 de ani are o relatie cu Mircea Badea de mai bine de 13 ani si chiar daca multa lume se asteapta ca cei doi sa se casatoreasca, ei au marturisit in repetate randuri ca nu se grabesc sa faca acest pas. Probabil venirea pe lume a copilului ii va face pe cei doi sa se razgandeasca.

Nu ne mai ramane decat sa ne intrebam: oare ce nume va purta, pana la urma, baietelul celor doi?

Sursa foto: Facebook

Articolul urmator
Carmen Harra, predicții pentru Oana Roman și Marius Elisei. „Cel care a vrut să tragă de căsătoria asta este mai mult el."
Carmen Harra, predicții pentru Oana Roman și Marius Elisei. „Cel care a vrut să tragă de căsătoria asta este mai mult el."
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.