Alex Velea a confirmat: Impreuna vom avea un copil!

Alex Velea a confirmat: Impreuna vom avea un copil!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Daca pana acum nu eram tocmai convinsi de veridicitatea mesajului postat de Antonia in urma cu cateva ore pe Facebook, raspunsul lui Alex Velea confirma faptul ca Antonia este insarcinata cu copilul lui. Artistul a recunoscut tot pe Facebook, faptul ca este cel mai fericit om de pe pamant pentru ca va deveni tatic alaturi de femeia pe care o iubeste.

"Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pamant. La fel si Antonia. Impreuna vom avea un copil. A fost un an foarte greu, si am trecut prin multe momente delicate, momente care nici macar nu au fost create de noi. Nu voi face multe comentarii pe acest subiect. Repet: sunt foarte mandru si bucuros ca voi deveni tatic alaturi de femeia pe care o iubesc!
Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi si gandurile noastre frumoase merg catre voi!
Toti suntem foarte fericiti! Va pup si va iubesc!"
, a scris Velea.

De prisos sa mentionam ca la nici cateva minute, postarea artistului a adunat peste 6.000 de like-uri, dar si multe comentarii pline de felicitari din partea fanilor. Primul artist care a tinut sa ii felicite pe cei doi pentru faptul ca asteapta un copil, a fost Speak, unul dintre prietenii lui Alex Velea. "Felicitari Alexandru si Antonia!", a sunat mesajul postat de acesta pe reteaua de socializare.

Vestea ca Antonia este insarcinata cu Alex Velea, a luat prin surprindere o tara intreaga. Potrivit tabloidelor, artista se afla deja in cea de-a treia luna de sarcina.

Daca pana acum, Alex Velea fugea, la propriu, de fiecare reporter care aducea vorba de Antonia, iar artista evita sa raspunda la intrebarile legate de viata sa personala, iata ca cei doi au fost nevoiti sa recunoasca in cele din urma nu numai ca au o relatie, dar si ca vor deveni parinti!

Articolul urmator
Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat. Fosta Concurentă „Survivor România” a confirmat separarea
Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat. Fosta Concurentă „Survivor România” a confirmat separarea
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.