Asa isi demonstreaza iubirea fata de fiica lui Whitney Houston

Asa isi demonstreaza iubirea fata de fiica lui Whitney Houston

Eugenia Dinescu, redactor

Cele mai recente vesti despre starea fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, nu aduc un prognostic prea bun. RadarOnline informeaza ca organele interne au inceput sa ii cedeze, insa partenerul ei de viata, Nick Gordon, a gasit un mod de a o face pe Bobbi Kristina sa dainuiasca pentru totdeauna, chiar daca este posibil ca fiica lui Whitney sa paraseasca aceasta lume in viitorul apropiat.

In timp ce Bobbi Kristina ramane in coma profunda, iubitul ei Nick, in varsta de 24 de ani, demonstreaza iubirea ce i-o poarta cu un nou tatuaj.

Imaginea postata de Nick pe contul personal de Twitter il surprinde inca in scaunul unui studio de specialitate, avand pe interiorul antebratului tatuate cuvintele “Bobbi Kristina”, intr-un font cursiv. Cu putin timp in urma, el si-a mai facut un tatuaj in memoriam Whitney Houston, iar Nick chiar are motive sa ii fie recunoscator cantaretei decedate inainte de vreme. Whitney l-a crescut pe Nick ca pe un fiu, iar relatia lui cu ceilalti membri ai familiei a fost dintotdeauna apropiata, insa lucrurile au inceput sa se schimbe in ultima vreme.

De la spitalizarea lui Bobbi Kristina, relatia cu familiile Brown (din partea tatalui Kristinei), si Houston (din partea mamei) au devenit tot mai tensionate. Dupa acuzatiile conform carora in cuplul Brown-Gordon ar fi existat indicii ale violentei conjugale, ostilitatea a atins apogeul atunci cand i-a fost interzis sa isi viziteze iubita pe patul de moarte. Matusa Kristinei, Pat Houston, a obtinut si un ordin de restrictie impotriva lui Nick, dupa ce acesta ar fi amenintat-o cu violenta daca nu primeste o parte mai mare din mostenirea lasata de Whitney.

In pofida acestor conflicte familiale, avocatul lui Nick a emis recent o declaratie oficiala conform careia “singura grija a lui Nick tine de insanatosirea lui Bobbi Kristina”.

Tu ce crezi despre noul tatuaj al lui Nick? Sa fie prea devreme pentru un tatuaj in memoriam?

Articolul urmator
Fiica Andreei Esca se întreține singură și la 22 de ani a reușit să își cumpere o mașină „de milioane”
Fiica Andreei Esca se întreține singură și la 22 de ani a reușit să își cumpere o mașină „de milioane”
La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?
Incepe quiz
La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.