Ashton Kutcher si Mila Kunis se casatoresc?

Ashton Kutcher si Mila Kunis se casatoresc?

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Recent, Mila Kunis, iubita actorului Ashton Kutcher, a fost surprinsa purtand un inel pe inelarul de la mana stanga, iar presa americana speculeaza ca ar fi unul de logodna. Desi niciunul dintre cei doi nu a confirmat in mod oficial vestea, surse din anturajul cuplului sustin ca Ashton isi doreste de mult timp sa o ceara in casatorie pe Mila.

El se pare ca ar fi dorit sa ii adreseze marea intrebare iubitei lui, chiar de ziua acesteia, pe 30 august: "El stie ca ceea ce au ei impreuna, este ceva minunat si special. Se gandeste de foarte mult timp sa faca pasul acesta".

 

Totusi, se pare ca Ashton pierde din vedere un mic detaliu: el inca este casatorit cu Demi Moore! Divortul, care trebuia sa fie finalizat vara aceasta, a fost amanat din cauza faptului ca Demi i-ar fi cerut actorului o pensie alimentara substantiala, dupa ce stabilisera initial ca nu va fi vorba de asa ceva.

Mila Kunis si Ashton Kutcher s-au cunoscut in anul 1998, in timpul filmarilor pentru serialul "That 70's Show", actrita dezvaluind recent ca Ashton a fost barbatul care i-a oferit primul sarut. Povestea lor de dragoste insa, a prins contur in anul 2012, Kutcher confirmand abia la inceputul anului 2013 ca are o relatie cu fosta sa colega de platou.

Tie iti place cuplul format din Mila Kunis si Ashton Kutcher? 

Foto: Zimbio

Articolul urmator
Roxana Vancea face cununia religioasă anul acesta: „Am vorbit cu nașa și am rugat-o să aleagă ea o dată”
Roxana Vancea face cununia religioasă anul acesta: „Am vorbit cu nașa și am rugat-o să aleagă ea o dată”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.