Ce avere are Dan Bilzerian si cum a ajuns faimos

Ce avere are Dan Bilzerian si cum a ajuns faimos

Clara Iacobescu

Are o multime de bani, femeile roiesc in jurul lui si a jucat in cateva filme de actiune. Probabil ca te-ai gandi ca este vorba despre barbatul ideal, nu-i asa? Ei bine, tocmai l-am descris succint pe Dan Bilzerian, una dintre figurile devenite celebre gratie aparitiilor senzationale sau, mai bine spus, scandaloase.

Iata ce avere are Dan Bilzerian si cum a ajuns el faimos!

Dan Bilzerian - faima poate aduce scandaluri si procese

Dan Bilzerian are 34 de ani, s-a nascut in Florida si este fiul lui Paul Bilzerian, un afacerist recunoscut in anii '80 pentru averea acumulata. Seniorul familiei Bilzerian a pierdut insa toti banii atunci cand a fost acuzat de frauda.

In 1999, tanarul Dan a decis ca vrea sa urmeze o cariera in marina, asa ca a luat parte la niste cursuri pentru a deveni membru al trupelor SEAL. Din pacate, personalitatea sa agresiva nu a facut decat sa ii tradeze obiectivul si, din cauza unor conflicte, a fost exmatriculat inainte de absolvire, cu toate ca se descurcase de minune.



Mai tarziu, Dan a decis sa ii calce pe urme tatalui sau, insa riscand intr-un alt domeniu: cel al jocurilor de noroc. Astfel, el a reusit sa stranga o avere estimata la 150 de milioane de dolari jucand poker. In plus, numele sau a aparut pe marile ecrane de cateva ori, el fiind cascador in cateva filme de actiune: Olympus has fallen, Lone survivor, The other woman si Equalizer

Cand vine vorba despre faima lui Dan Bilzerian, insa, se pare ca aceasta i-a fost asigurata mai degraba de postarile pe care el insusi le-a facut pe retelele de social media. Astfel, el apare mereu insotit de femei sexy si voluptoase, care flutura nestigherite arme de foc. In plus, in august 2014, Bilzerian a lovit-o pe Vanessa Castano, un fotomodel de origine hispanica. Abuzurile nu se opresc insa aici: in decembrie 2014, faimosul jucator de poker  a avut parte de un scandal de zile mari. Se pare ca el i-a provocat rani unei actrite cunoscute in industria pornografica, Janice Griffith, pe care a aruncat-o de pe acoperisul casei in piscina, in timpul unei sedinte foto pentru revista Hustler. Tanara in varsta de 18 ani si-a fracturat piciorul. Cum insa banii par a fi mai puternici decat dreptatea, Bilzerian a reusit sa scape de acuzatii. Mai mult chiar, el a fost arestat, anul trecut, pentru ca era suspectat de atac terorist cu bomba pe aeroportul din Los Angeles. 

Averea lui Dan Bilzerian si dorinta sa de a fi mereu in centrul atentiei l-au facut sa devina faimos, insa pretul platit este mare. Nu numai ca el este mereu in vizorul autoritatilor, dar si viata i-a fost pusa in pericol de trei atacuri de cord suferite pana la varsa de 32 de ani. Oare a meritat efortul?

Sursa foto: Facebook

Articolul urmator
Femeile din viața lui Dan Bittman, eternul burlac al scenei românești: ”M-am îndrăgostit foarte ușor în viață”
Femeile din viața lui Dan Bittman, eternul burlac al scenei românești: ”M-am îndrăgostit foarte ușor în viață”
Cum vei fi la batranete?
Incepe quiz
Cum vei fi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.