Cea mai frumoasa imagine cu familia regala britanica

Cea mai frumoasa imagine cu familia regala britanica

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

O noua imagine oficiala cu printul George al Marii Britanii, fiul de opt luni al printului William si al Ducesei de Cambridge, face inconjurul lumii.

In bratele mamei, privind spre cainele familiei, cocker-spaniolul Lupo, asa a fost surprins printul George, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, la fereastra apartamentului A1 a Palatului Kensington. In timp ce micutul il priveste pe Lupo, parintii sai se uita in obiectivul camerei si zambesc. Fotografia a fost realizata de catre celebrul artist Jason Bell, acelasi care l-a pozat pe printul George si la botezul sau.

Familia regala a Marii Britanii

Familia regala este foarte discreta cand vine vorba de printul George, iar aceasta este prima fotografie cu printul mostenitor dupa botezul sau din octombrie 2013. Imaginea a fost aratata lumii cu cateva zile inainte ca micutul sa plece in primul voiaj peste hotare.

Pe 7 aprilie, Kate, William si bebelusul regal vor pleca intr-un turneu oficial in Noua Zeelanda si Australia si vor avea 48 de intalniri oficiale pe parcursul a celor trei saptamani petrecute in cele doua tari.

Printul George, fiul printului William si al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebelusul a fost botezat la capela regala a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie 2013. La doar cateva luni dupa nastere, printul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanti zece oameni din lume din 2013, realizata de jurnalista americana Barbara Walters.

Sursa foto: Zimbio

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de Manuela Fedorca? Ce mai face frumoasa vedetă de când a ieșit din lumina reflectoarelor
Vă mai aduceți aminte de Manuela Fedorca? Ce mai face frumoasa vedetă de când a ieșit din lumina reflectoarelor
Ce rol joci în familia ta?
Incepe quiz
Ce rol joci în familia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.