Dana Rogoz a murit?

Dana Rogoz a murit?

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cel putin asa a crezut o doamna care s-a intalnit recent cu frumoasa vedeta.

Actrita a marturisit intr-o postare pe blogul sau personal ca zilele trecute, a avut parte de o intamplare bizara si oarecum amuzanta in acelasi timp. Obisnuita ca atunci cand oamenii o opresc pe strada sa o intrebe "Tu esti fata aia de la televizor" sau "Facem o poza?", Dana a recunoscut ca a ramas socata atunci cand o doamna i-a spus, pe sleau: "Credeam ca ai murit!".

Bineinteles, actrita a povestit cu lux de amanunte cum a decurs momentul care s-a dovedit a fi destul de dificil pentru ea. "Credeti-ma, nu e usor sa ti se spuna asta in fata", a recunoscut Dana pe Facebook. Initial, ea a crezut ca doamna cu pricina o confunda cu fosta ei colega din Abracadabra, Mica. Ea a murit in 2013,  la doar 31 de ani, dupa o lupta destul de lunga cu o boala crunta: ciroza hepatica.


Dana Rogoz, Mica (Michaela Niculescu) si Andreea Caranda

Vedeta a povestit cum a decurs dialogul dintre ea si doamna care ar fi putut baga mana-n foc ca fosta Abramburica nu mai este printre noi:

"Acum cateva zile, o doamna se opreste cand ma vede in fata Rulotei Moon parcata in Afi Cotroceni si, dupa ce ma recunoaste, exclama: "Aaaa...Credeam ca ai murit!" [...] Efectiv nu eram pregatita de o astfel de abordare, drept urmare mi-a luat vreo 4 secunde sa depasesc socul. In sfarsit, dupa ce am privit muta de uimire partenera de dialog, mi-am revenit si am raspuns scurt, cu o voce ezitanta:

- Nuuu... traiesc.
- Pai asa au zis astia in ziare: ca ai murit.
- Nu, nu se poate sa fi zis asta. Cred ca ma confundati. Probabil va referiti la Mica de la Abracadabra, colega mea, care a murit relativ recent.
- Nu, nu! De tine era vorba! Nu esti tu Abramburica?
- Ba da...dar, chiar... traiesc!... Nu?!

Doamna era foarte sigura pe ce spunea. Atat de sigura, incat ma lasa fara argument. Replica dansei, desprinsa parca dintr-un roman de Kafka, nu parea sa fie nicio metafora (desi eu asa am incasat-o). Intr-un final, doamna a plecat bodoganind presa din Romania. Iar eu am ramas pe loc, gandidu-ma la cat de vie (mai) sunt, dar si la faptul ca vestea ca traiesc nu a entuziasmat-o peste masura. A fost mai mult o constatare: "Abramburica nu a murit." E ok, am "trait-o" si pe asta!", a scris Dana Rogoz.

Insa actrita a ramas de-a dreptul socata sa constate ca nu numai doamna respectiva credea acest lucru. "Si eu am fost in Romania acum o sapt si am auzit ca ai murit... eu am sustinut ca nu e adevarat caci il vad mereu pe puiutul tau postat de tine dar...", a scris o fana. "Dude! Sunt cat se poate de vie!", a tinut sa mai precizeze actrita.  

Se pare insa ca pe fani i-au deranjat mai mult decat pe Dana constatarea sumbra a femeii dezinformate. Multi dintre ei au luat pur si simplu foc, adresandu-i chiar si injurii doamnei cu pricina: "E de o nesimtire iesita din comun! Nu te pune la mintea ei!", "Ufff, asa ceva nu se spune... mi se pare o rautate", "Si chiar daca ar fi citit asa ceva nu-i inteleg dialogul stupid", "Oh, asta a sunat urat! Cum sa creada asta?! Doamne......ce oameni". Insa Dana a tinut sa-si linisteasca admiratorii: "A fost mai degraba bizar. Iar acum cand imi aduc aminte de toata faza, mi se pare chiar amuzant dialogul".

Tu ce parere ai despre patania Danei Rogoz? Tu cum ai fi reactionat in locul ei?

Foto: Facebook

Articolul urmator
Dana Budeanu dezvăluie: De ce rata divorțurilor este în continuă creștere în ultima vreme
Dana Budeanu dezvăluie: De ce rata divorțurilor este în continuă creștere în ultima vreme

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.