Demi Lovato - cea mai ciudata vedeta

Demi Lovato - cea mai ciudata vedeta

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Majoritatea vedetelor care au cunoscut celebritatea inca din copilarie, s-au luptat la un moment dat cu o serie de tulburari psihice datorate presiunii mediatice foarte mari.

Printre aceste staruri se numara si fosta vedeta Disney, Demi Lovato, care a recunoscut ca a fost un copil foarte ciudat, care ii ingrijora pe oamenii din jurul sau din cauza comportamentului sau sinistru.

Ea spune ca pe vremea cand era eleva, directorul scolii la care invata a obligat-o sa semneze un contract prin care i se interzicea sa se sinucida! 

"Directorul scolii i-a sunat pe parintii mei si m-au obligat sa semnez un contract prin care mi se interizcea orice fel de tentativa de sinucidere. Aveam doar sapte ani.", a marturisit Demi pentru revista Rolling Stone.

De altfel, Demi a fost internata intr-o clinica de reabilitare, dupa ce in anul 2010 a avut o cadere nervoasa puternica in timpul turneului sau. La scurt timp dupa externare, cantareata a dezvaluit ca la un moment dat a fost si bulimica, fiind la un pas de moarte. Pe langa toate acestea, Demi Lovato a declarat ca sufera de o tulburare bipolara, care se caraterizeaza prin schimbari extreme de dispozitie, depresii severe si episoade maniace.  

Demi Lovato, ca si majoritatea adolescentelor care au devenit rapid celebre, face parte din categoria vedetelor Disney. De-a lungul timpului ea a reusit sa se desprinda de imaginea adolescentei inocente, pe care o afiseaza majoritatea pustoaicelor Disney, atat datorita stilului muzical, cat si multumita look-urilor adoptate. Demi a renuntat complet la tenisi in favoarea incaltamintei feminine, cu toc.

Poarta si tu pantofi sau sandale cu toc, pentru un look matur si elegant.

Sandale -  265 lei

Sandale - 299 lei

Tie iti place Demi Lovato?

Foto: Sheknows.com

Articolul urmator
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Ai stofa de vedeta?
Incepe quiz
Ai stofa de vedeta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.