Ea este vedeta care va lansa prima carte cu 1200 de selfie-uri

Ea este vedeta care va lansa prima carte cu 1200 de selfie-uri

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Daca in vacante, oamenii de rand prefera sa pozeze peisajele rapitoare sau apusurile romantice, vedetele nu au aceleasi "indeletniciri" atunci cand pleaca in tarile calde.

Deja familiarizata cu exotismul Thailandei, Kim Kardashian a decis sa foloseasca aparatul foto al telefonului mobil pentru a-si face selfie-uri. 1200 mai exact!

In doar cateva zile, Kim Kardashian s-a fotografiat in apa, pe plaja si in fiecare incapere cu lumina buna din vila in care era cazata, reusind sa o scandalizeze pe mama ei, Kris Jenner. In timpul reality-show-ului "Keeping up with the Kardashians", Kris i-a atras atentia fiicei sale, reprosandu-i ca este obsedata si narcisista.  

"Nu am facut niciun selfie in camera aceasta foarte glam", a exclamat entuziasmata Kim. "Cate selfie-uri ai de gand sa-ti faci intr-o singura zi? Esti obsedata!", a spus Kris. "Am nevoie de 1200!", i-a raspuns prompt vedeta. "Nu vrei mai bine sa-ti fac eu poze?", a intrebat-o Kris, insa Kim a ignorat-o cu desavarsire, spunandu-i in schimb ca pentru acel selfie, ar avea nevoie de alta tinuta. Mama vedetei se pare ca nu a inteles importanta acestor poze! Kim Kardashian a vrut sa faca 1200 de selfie-uri pentru un album special. Vedeta ar fi marturisit faptul ca doreste ca toate aceste selfie-uri sa fie incluse intr-un album pe care sa i-l daruiasca sotului ei, care nu a putut fi alaturi de ea in aceasta excursie deoarece se afla in primul sau turneu solo din ultimii 5 ani.


Cu toate acestea, se zvoneste ca lucrurile nu se vor opri aici, iar Kim va lansa prima carte din lume despre selfie-ul perfect. Se pare ca vedeta a devenit specialista in astfel de fotografii si chiar are cateva reguli care daca sunt urmate cu sfintenie, oricine poate sa ajunga sa isi faca singur cele mai reusite poze. 

Urmareste filmuletul in care Kim dezvaluie trucurile unui selfie perfect.

Chiar daca si-a facut peste 1000 de selfie-uri, intr-o discutie telefonica cu sotul ei, Kanye West, Kim s-a aratat destul de deranjata de camerele de filmat care, de aceasta data, ii cam strica imaginea. "Avem vreo 6 camere dupa noi. Este ridicol! Aratam ca niste turisti disperati", i-a spus sotului ei la telefon.  

Kim Kardashian nu pierde ocazia de a-si face poze in cele mai ciudate locuri. In urma cu cateva luni, vedeta a fost "atacata" de un elefant chiar in timp ce se pregatea sa-si faca un selfie, langa el.

Desi s-a speriat destul de mult, Kim si-a facut in cele din urma poza dorita. Se pare ca narcisismul brunetei nu cunoaste limite! 

Tu ai fi interesata sa citesti o carte despre selfie-ul perfect?

Sursa foto: E! Entertainment, Instagram

Articolul urmator
Mai crede Teo Trandafir în căsătorie? Vedeta a vorbit despre cele două divorțuri prin care a trecut
Mai crede Teo Trandafir în căsătorie? Vedeta a vorbit despre cele două divorțuri prin care a trecut
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.