Ea se marita cu un bancher cu o avere estimata la 500 de trilioane de dolari!

Ea se marita cu un bancher cu o avere estimata la 500 de trilioane de dolari!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Sora mai mica a mostenitoarei Paris Hilton, Nicky, se marita cu unul dintre cei mai bogati bancheri din lume, pe nume James Rothschild. Blondina in varsta de 31 de ani urmaza sa devina sotia barbatului a carui avere este estimata 500 trilioane dolari, pe 10 iulie, intr-una din maretele si multiplele gradini ale palatului Kensington din Londra.

Petrecerea burlacitelor a avut deja loc zilele trecute, organizatoarea fiind nimeni alta decat Paris Hilton, surioara care dupa multe esecuri amoroase, inca nu a reusit sa se aseze la casa ei.

Dar aici nu este vorba despre blondina preferata a Statelor Unite, ci despre sora ei mai mica, Nicky, care desi este incredibil de bogata (averea familiei ei se ridica la 300 de milioane de dolari), a reusit sa gaseasca un barbat cu mult mai bogat ca ea. Cei doi s-au cunoscut in anul 2011, in Italia, la nunta unor prieteni comuni. De altfel, si cererea in casatorie de acum 1 an a avut loc tot in Italia, pe lacul Como. Pe langa faptul ca este incredibil de bogat, domnul bancher este romantic si foarte atent la detalii. Nu am putut rezista sa nu cautam cat mai multe informatii despre James Rothschild, cel care i-a sucit definitv mintile mezinei Hilton. Iata ce am aflat:

James Rothschild este de origine britanica, insa de cativa ani buni locuieste in Statele Unite pentru a-si putea administra si fructifica mai eficient si mai repede patrimoniul. Familia sa este cea mai bogata din toata istoria omenirii, lucrand in domeniul bancar de mai bine de 200 de ani. 

Dupa ce Nicky Hilton a raspuns afirmativ cererii in casatorie, aceasta si-a dus proaspata logodnica intr-o calatorie in jurul Europei pentru a sarbatori fericitul eveniment.

James Rothschild se trage dintr-o familie instarita. Se pare ca povestile precum "am ajuns in Statele Unite cu doar 10 dolari in buzunar si o valiza plina cu sperante" nu se aplica in cazul celui mai bogat bancher. Acesta provine dintr-o familie a carei avere totala se ridica la 500 trilioane dolari.

Macar de aceasta data, Nicky nu va mai trebui sa isi faca griji cu privire la faptul ca barbatul s-ar putea insura cu ea pentru banii sai. In cazul in care nu stiai, blondina a mai fost casatorita cu un prieten din copilarie, pe nume Todd Andrew Meister, cei doi jurandu-si credinta si dragoste eternal in anul 2004, intr-o capela din Las Vegas, dar casatoria lor a fost anulata trei luni mai tarziu.

Crezi ca Nicky Hilton si James Rothschild formeaza un cuplu reusit?

Articolul urmator
Dana Budeanu dezvăluie: De ce rata divorțurilor este în continuă creștere în ultima vreme
Dana Budeanu dezvăluie: De ce rata divorțurilor este în continuă creștere în ultima vreme
Alege-ți filmele preferate și află când vei ajunge să te căsătorești
Incepe quiz
Alege-ți filmele preferate și află când vei ajunge să te căsătorești

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.