Este oficial: Justin Timberlake va deveni tatic!

Este oficial: Justin Timberlake va deveni tatic!

Eugenia Dinescu, redactor

Vesti minunate pentru Justin Timberlake si sotia sa, actrita Jessica Biel! Dupa o perioada lunga de speculatii cu privire la o posibila sarcina , faptul ca Justin si Jessica vor deveni parinti pentru prima oara a fost in sfarsit confirmat.

Entuziasmat de faptul ca ve deveni in curand tatic, Justin a postat pe contul sau de Instagram o imagine cu adevarat emotionanta ce il infatiseaza sarutand burtica destul de mare a iubitei sale, Jessica. Pentru ca pe data de 31 ianuarie a fost ziua cantaretului, acesta implinind varsta de 34 de ani, acesta a tinut sa-si asigure fanii ca el a primit deja cadoul suprem: "Multumesc tuturor pentru urari! Anul acesta voi cel mai frumos cadou pe care mi l-as fi putut dorit! Abia astept!", a scris artistul pe contul de socializare. Justin a mai dat de inteles amicilor sai virtuali ca nu stie care este sexul copilului, viitorii parinti dorind sa se lase surprinsi.

Pana si fostul coleg de trupa al lui Justin a confirmat zvonurile pentru revista americana InTouch: “Mi-a dezvaluit cu ceva vreme in urma, dar n-am spus nimic. Dar acum pot sa vorbesc despre asta!”, a declarat Joey Fatone, fost membru in trupa ‘Nsync. Joey nu se indoieste ca domnul si doamna Timberlake vor fi niste parinti exemplari: “Jessica este grozava, iar Justin are o inima de copil. O sa se distreze”, a adaugat el.

Familia este cu siguranta un lucru important pentru celebrul cuplu, care a implinit doi ani de casnicie in luna octombrie a anului trecut. Cei doi sunt impreuna de aproape 8 ani, iar Justin este constient ca vine o perioada in care aducerea pe lume a unui copil devine un pas firesc: “Sa lasam acest lucru in voia sortii. Viata nu s-a schimbat peste noapte. Casnicia, familia – totul este o parte din etapele de viata pe care le traiesti odata ce ai ajuns la 30 de ani’, a declarat Justin cu privire la planurile de a avea un copil, intr-un interviu acordat revistei “OK!”, anul trecut.

Nu este un secret faptul ca cei doi au incercat sa conceapa un copil pentru mult timp, iar Jessica este cu siguranta pregatita sa devina mama. Actrita din “Iluzionistul” a adoptat deja atitudinea unei mamici informate si responsabile si se pregateste sa deschida un restaurant organic pentru copii si o brutarie de acest tip, numite Au Fudge. Lansarea va avea loc in aceasta primavara, iar locatia aleasa ii garanteaza Jessicai o promovare eficienta si o clientela pe masura: localul cu cea mai sanatoasa mancare pentru copii se va deschide chiar pe Melrose Avenue, in West Hollywood.

Foto: Splashnews, Instagram

Articolul urmator
Dan Șucu are parte de o iubire ca în filme de aproape două decenii. Cine este femeia care i-a furat inima afaceristului când nu era oficial separat de fosta soție
Dan Șucu are parte de o iubire ca în filme de aproape două decenii. Cine este femeia care i-a furat inima afaceristului când nu era oficial separat de fosta soție
Vei deveni sefa in viitor?
Incepe quiz
Vei deveni sefa in viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.