Este oficial: Lady Gaga era drogata cand a inregistrat albumul ARTPOP

Este oficial: Lady Gaga era drogata cand a inregistrat albumul ARTPOP

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Lady Gaga se pregateste intens pentru lansarea noului sau album ARTPOP, unul dintre cele mai asteptate materiale discografice din cariera sa. Insa artista a facut cateva declaratii surprinzatoare referitoare la acest album, in cel mai nou numar al revistei Elle.

Artista a dezvaluit ca in timp ce inregistra piesele pentru noul album, se afla de multe ori sub influenta drogurilor: "Am fost mai mult drogata decat beata, in timp ce inregistram noul album".  De altfel, anul trecut in timpul unui concert in Amsterdam, Lady Gaga a recunoscut ca adora sa fumeze marijuana.

Pana si comportamentul cantaretei din timpul unui concert sustinut anul trecut in Amsterdam, i-a surprins putin pe fanii sai, care au asistat la o scena in care aceasta si-a aprins ceea ce parea a fi un joint: "Olanda, este adevarat ce se intampla? Nu ma tachinati! Vreau doar sa ma asigur ca totul este real!", a strigat artista. Insa Gaga a simtit nevoia sa clarifice lucrurile: "Si pentru toti cei care va intrebati daca sunt drogata in acest moment, sa stiti ca nu sunt. Am nevoie de mult mai mult de atat".

Recent, in cadrul unei emisiuni tv, Gaga a dat explicatii destul de sincere cu privire la consumul de droguri. S-a zvonit deseori ca in trecut, artista ar fi fost dependenta de drogul Molly, care se pare ca este destul de raspandit in cluburile din Statele Unite si apreciat datorita efectului sau similar cu cel al substantei Ecstasy. "Da, l-am consumat in trecut, dar nu as incuraja pe nimeni sa il incerce, pentru ca este periculos, mai ales daca nu stii de la cine il cumperi. Asa ca vreau sa profit de aceasta ocazie sa va spun sa aveti grija cu Molly. Daca deveniti dependenti de Molly, s-ar putea sa ajungeti ca si mine", a recunoscut Gaga. 

Tu ce parere ai despre declaratiile lui Lady Gaga?

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Este oficial! Dorian Popa și Claudia Iosif nu mai formează un cuplu
Este oficial! Dorian Popa și Claudia Iosif nu mai formează un cuplu
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.7 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.